Het blijft een bijzondere maand vol met goede wensen, intenties en voornemens. Voor ons is het jaar goed gestart. Een warme massageavond en een volle Rode Tent bijeenkomst voor vrouwen zijn de eerste ervaringen in Namasté van 2017.  De naam van ons centrum Namasté, een plek om tot jezelf te komen, krijgt steeds meer inhoud. Dat was ook de intentie vorig jaar toen ons mooie huisje in gebruik werd genomen en die nemen we mee het nieuwe jaar in. Jezelf zijn als het goed met je gaat en jezelf mogen zijn als het even minder gaat. Je welkom voelen als je binnen komt. Thuis.

Thuis
Alsof je een plek bereikt,
om je heen kijkt en weet
dat je thuis bent.
……
Alsof je dit al kende
voor je het zag. Er geweest was
voor je er zou komen.
Zo thuis.

(Kees Spiering)

Voel je welkom in 2017!

Wilco & Lieneke

Lieneke en Wilco
Agenda
Januari
  • 11 – Rode tent Amersfoort
  • 18 jan. tot 11 febr. zijn wij op Bali voor inspiratie
Februari
  • 15 – Rode tent Amersfoort
  • 21 – Een liefdevolle avond
Maart
  •  2 – Tantrische Massageavond
  •  8 – Rode Tent Amersfoort
  • 11 & 25  De weg naar nieuwe levenslust
April
  •   6 – Tantrische Massageavond
  • 12 – Rode Tent Amersfoort
Aanmelden
rode tent
levenslust
massageavond
8 maart
Een speciale Rode Tent op woensdagavond 8 maart.  Samen mantra’s zingen in verbinding met alle vrouwen in de wereld.
De weg naar nieuwe levenslust
Tweedaagse workshop op zaterdag 11 & 25 Maart.
Wil je ook weer stromen en leven uit verlangen maar blijft er iets uit je verleden remmend werken? Ben je nog niet klaar met een verlies? Een scheiding? Verlies van je baan? Verlies van een geliefde?
Geef je dan op voor deze tweedaagse. Geschikt voor jou als je verlangt naar meer energie, warmte en liefde. Onderzoeken wat bij jou remmend werkt.
Ik werk met lichaamswerk, meditaties , rituelen en ontspanningsoefeningen.
info en aanmelden
Rode tent
Iedere maand wordt een Rode Tent bijeenkomst georganiseerd voor vrouwen in Namasté. De Rode Tent is een vrouwencirkel. Je kunt er vrouw-zijn op een manier die we bijna vergeten waren. Iedere Rode tent avond is anders maar in de basis is het hetzelfde: je kunt er helemaal tot jezlef komen en ontspannen. Je schoenen uit, maskers af. We luisteren nar elkaar, soms is er een thema of juist niet … De ruimte is lekker warm, de kaarsjes zijn aan en de kussentjes liggen klaar.
info en aanmelden
Foto
Massage een beleving
Bij massagebeleving kun je terecht voor diverse heerlijke massages. Ja heerlijk, want een massage mag naast helend en pijn bestrijdend ook heerlijk en prettig zijn. Een beleving. Als een massage lekker aanvoelt kun je meer ontspannen en loslaten. Ontspanning is wat ons lichaam in deze tijd nodig heeft. Wat zijn we druk, laten we onzelf en ons lichaam goed onderhouden en niet vergeten goed voor onszelf te zorgen door regelmatig ons lijf te laten masseren.

Diverse Relax- en Ontspanningsmassages

Diverse Tantra massages

info en aanmelden
Massageavond

Regelmatig worden er in Namasté tantra- en tantrische massage avonden georganiseerd. Kenmerk van deze avond is een kleine groep van maximaal 10 deelnemers. We beginnen de avond met kennismakings oefeningen en lichaamswerk. Na deze aankom oefeningen volgt een massage uitwisseling. Wij bieden je de ruimte om je grenzen te ontdekken in een veilige bedding. Een avond om uit je hoofd te komen en naar je hart te gaan.

info en aanmelden
Openingsweek
Het lijkt alweer geleden, onze openingsweek. Maar wat hebben we genoten. Eindelijk na anderhalf jaar konden we openen. Het was een heerlijke week met veel hoogtepunten. Daarna weer met voeten op de aarde.

Hoe verder … Stap voor stap.
Deze nieuwsbrief is weer een stapje.

Gisteren is geschiedenis, morgen is mysterie.
Ruimte huren
De praktijkruimte van Namasté is te huur voor coaches, therapeuten, masseurs of andere professionals die werkzaam zijn op het vlak van persoonlijke ontwikkeling. Namasté is een unieke plek in het centrum van het land voor uw activiteit, bijeenkomst, coachinggesprek of training. De sfeer, onze persoonlijke benadering en onze gastvrijheid maken Namasté tot een zeer prettige plek. Om de speciale sfeer van onze ruimte te laten ervaren nodigen wij u graag uit voor een kennismaking.
Contact
Massagebeleving Wilco Bommelje
Dommelstraat 23
3812KZ Amersfoort
Contact
Pad van Verlies – Lieneke Postema
Dommelstraat 23
3812KZ Amersfoort
postemalieneke@gmail.com