Nog maar 1 dag; Muziekfestival 033Live!

Op vrijdag 31 augustus staat de 3e editie van het inmiddels zeer populaire Muziekfestival 033Live op het programma. Ook dit jaar zal er weer een mega grote feesttent herrijzen aan de Mijnbouwweg die plaats biedt aan maar liefst 1500 bezoekers. De organisatie heeft voor de editie van dit jaar flinke namen weten te strikken, zo zullen onder andere Tino Martin, Samantha Steenwijk, Peter Beense, Frank van Etten en Het Feestteam het podium betreden. De enorme drukte op de Hof tijdens het Muziekfeest op het Plein was duidelijk het bewijs dat Amersfoort behoefte heeft aan een Nederlandstalig evenement op grote schaal. Inmiddels is de crew alweer 3 dagen druk bezig met de opbouw van het festival terrein en kan het feest op vrijdagavond vanaf 19.30 los barsten.
De laatste 75 tickets voor 033Live zijn donderdagochtend in de verkoop gegaan, dus wil je erbij zijn haast je dan naar 1 van de verkooppunten!

Nieuw dit jaar is dat op zaterdag 1 september het grootste 80’s en 90’s feest uit de regio plaats gaat vinden in de mega feesttent aan de Mijnbouwweg. Met deze 2e avond, waarbij het landelijk bekende concept We ALL Love 80’s 90’s 00’s op het programma staat, verwacht de organisatie zo’n 750 bezoekers te trekken. ‘Door te kiezen voor 2 totaal verschillende concepten, bereiken we ook 2 verschillende doelgroepen’, aldus Danny de Graaf, de trotse organisator van beide evenementen. ‘De Nederlandstalige avond trok vorig jaar al ruim 1300 bezoekers, met de artiesten die we voor dit jaar hebben weten te programmeren gaan we dat aantal ruimschoots overtreffen. Daarnaast bieden we met We ALL Love 80’s 90’s 00’s een concept aan voor met name de 30-plussers uit onze stad, een doelgroep die in Amersfoort niet vaak een gezellig ouderwets feestje kan beleven op deze grote schaal.’
Tickets voor beide evenementen zijn te verkrijgen via de website www.033live.nl

Media nieuws Stad Amersfoort.

Na twee edities in 2016 en 2017 wordt het programma van Muziekfestival 033Live dit jaar uitgebreid met een tweede dag. De grote feesttent aan de Mijnbouwweg biedt dit jaar twee dagen plaats aan 1500 bezoekers, met op zaterdag een groot 80’s en 90’s feest.

De vrijdagavond, 31 augustus, blijft de vaste avond voor de Nederlandstalige liefhebber met optredens van grote artiesten als Tino Martin, Samantha Steenwijk, Peter Beense, Frank van Etten en Het Feestteam. Op zaterdag 1 september wordt de tweede dag van het muziekfestival gevierd met een groot 80’s en 90’s feest in de feesttent, met op het programma WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s.

OVERTREFFEN ,,De Nederlandstalige avond trok vorig jaar al ruim 1300 bezoekers, Met de artiesten die we voor dit jaar hebben weten te programmeren gaan we dat aantal ruimschoots overtreffen”, aldus organisator Danny de Graaf. ,,De enorme drukte op de Hof tijdens het Muziekfeest op het Plein was absoluut het bewijs dat Amersfoort behoefte heeft aan een Nederlandstalig evenement op grote schaal. Muziekfestival 033Live voorziet duidelijk in deze behoefte, getuige het feit dat vier weken voor aanvang al 75 procent van de beschikbare toegangskaarten verkocht is.”

FEESTJE Ook met het programma van de zaterdag is de organisatie erg in haar nopjes. ,,Met WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s bieden wij een bekend concept aan voor met name de 30-plussers uit onze stad, een doelgroep die in Amersfoort niet vaak op deze grote schaal een ouderwets gezellig feestje kan beleven. De beste DJ’s draaien de leukste hits van toen en nu, oftewel een ideaal avondje uit.”

Tickets voor WE ALL LOVE 80’s 90’s 00’s kosten 12,50 euro. Tickets voor beide evenementen zijn te verkrijgen via de website www.033live.nl.