Image2Hebt u altijd al willen leren hoe u met een mountainbike om moet gaan? Dan is deze mountainbike clinic iets voor u! Op zondag 24 maart organiseert XL Adventure & Events een mountainbike clinic voor ieder die wil.

Onder begeleiding van ervaren instructeurs leert u de technieken. Hierbij zullen niet alleen zaken als schakelen en remmen aan bod komen, maar zullen er ook allerlei behendigheidsoefeningen gedaan worden. En natuurlijk mag het fietsen zelf niet ontbreken.

De clinicstart om 09.00 uur in Amersfoort en zal ongeveer 3 uur duren.Kosten € 22,50 (met eigen fiets), € 35,- met mountainbike huur.

Deelname is alleen mogelijk bij inschrijving vooraf en dit kan tot en met 22 maart via info@xladventure.nl. Bij onvoldoende deelname wordt de activiteit afgelast, dus zorg dat al je vrienden, collega’s en familieleden komen!

Meer informatie is te vinden op de site www.xladventure.nl of telefonisch via 033-4690667.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.xladventure.nl . Ook kunt u contact opnemen met ons via e-mail of telefoon. Uiteraard zijn wij graag bereid om uw vragen te verduidelijken.

Met vriendelijke groet,

Tina Fritzsche

XL Adventure & Events

http://www.xladventure.nl

E-mail: info@xladventure.nl

Tel: 0031 (0)33 4690667

KvK 32093468