kruidenierzaak van Floor, SoesterwegWegens de zeer grote belangstelling voor de expositie winkels in het Soesterkwartier heeft het team van het wijkmuseum Soesterkwartier besloten om de  tentoonstelling te verlengen tot en met zaterdag 30 maart.  De expositie wordt gehouden in het atelier achter de museumwoning, St. Bonifatiusstraat 61 en is iedere zaterdag van 11.00-16.00 uur te bezichtigen.

In april volgt de expositie “Sparen en Vergaren in Amersfoort”, met natuurlijk ook veel aandacht voor het ORANJEhuis. Hierover volgt t.z.t. nader bericht. Voor meer informatie kan gebeld worden naar mevrouw G. Tuinstra  033-4635661 of  06-22422725

 

EEN KROONAPPEL VOOR HET WIJKMUSEUM?

Het komende weekend dingt ook het Wijkmuseum Soesterkwartier mee in de Amersfoortse ronde voor een Kroonappel van het Oranjefonds. De verkiezing voor de Kroonappel is een bijzondere actie ter gelegenheid van de aankomende inhuldiging van de Prins van Oranje en Prinses Máxima Vind u het Wijkmuseum Soesterkwartier een Kroonappel waard? Stem dan  op de Museumwoning . Vrijdag 15 maart vanaf 9.00 uur tot en met zondag avond17 maart.

www.wijkmuseumsoesterkwartier.nl

Museumwoning