DSC_3151Het is een beetje “komkommertijd”met het bezoeken van activiteiten. Velen zullen nog met vakantie zijn, of de aangeboden activiteit past net niet in het vakantieschema.

Wat wel van toepassing is dat een aantal vrijwilligers, zowel maandag 8-8 als dinsdag 9-8 bezig zijn om een zomeractiviteit te bewerkstelligen. Reden om ook deze vrijwilligers te benoemen.

DSC_3146Maandag was er ‘bij Bosshardt” een kunstzinnig projectje om eigen schilderkunst te maken. Voorbeelden van portretten hangen om en rond de kerk. De belangstelling voor het maken van een “monet” of “Mondriaantje” was echter gering. DSC_3149Hetgeen niet wegnam, dat er toch een fraai resultaat aan het eind zichtbaar was.

DSC_3187Vandaag 9 augustus, deden in de andere vleugel van de Emmaûskerk , de vrijwilligers van de Keistadkerk wederom een poging om de vakantie vierende kinderen aan het schilderen te krijgen.DSC_3174 Met stoepkrijt werden op de parkeerplaats al “ruimtelijke”vormen gemaakt en twee kleintjes waren drukdoende een groot vel papier te voorzien van de primaire keuren. Het met “smurfen”handen drinken van een beker limo, mocht dan ook geen probleem zijn.

CSC_3182Vooraan op het kerkplein was reed een begin gemaakt van een schilderij ala “van Goghje” en na het aanbrengen van de zonnebloemen, zowel nog gelijkwaardig te noemen. Koffie werd gezet en de twee aanwezig kinderen, kregen uiteraard limonade. Met een blik koekjes op tafel was het toch weer gezellig even aanwezig te zijn bij de vele activiteiten van het Soesterkwartier.DSC_3179

Verslag en foto’s Karel van Rooy.