Geïnteresseerd in het plan voor de Samenwerkplaats 2.0? [bron Wagenwerkplaats]]

Kom dan naar het lunchpraatje in de Laswerkplaats! Dinsdag  26 juni om 12:30 uur in de Laswerkplaats (achter de Verensmederij/ Holland Opera)

Misschien je laatste kans om de Laswerkplaats te bezichtigen voor hij gesloopt wordt!

In de laatste 15 jaar is op de Wagenwerkplaats een uniek ‘pauzelandschap’ ontstaan. Met culturele, maatschappelijke en sociaal-economische initiatieven en inmiddels ook met steeds meer bedrijven die zich gevestigd hebben in een van de monumentale panden. De volgende stap is de ontwikkeling tot woon- en werkgebied. Het masterplan – als basis voor de nieuwe bestemmingsplan- zal binnenkort door de gemeenteraad worden vastgesteld, vanuit de NS, eigenaar van het gebied, wordt op dit moment gewerkt aan de tender om een koper/ ontwikkelaar te vinden voor het hele gebied. Vanuit de ‘kleine initiatieven’ hebben we een plan gemaakt om het ook in de volgende fase van de ontwikkeling van de Wagenwerkplaats leuk te houden: de Samenwerkplaats 2.0

Kom dinsdag, 26 juni om 12:30 uur naar het lunchpraatje naar de Laswerkplaats (achter de Verensmederij/ Holland Opera)! Voor koffie en thee zorgen wij, je boterham breng je zelf mee! Iedereen is welkom.

Lees en bekijk alvast meer op www.samenwerkplaats.nl