Het Lokaal Mediacentrum slaat voor de tweede keer dit jaar de handen ineen en vraagt aandacht voor de nieuwe opzet van welzijn in de gemeente Amersfoort. Daarom organiseert de Bibliotheek Eemland een discussie over dit onderwerp in het Eemhuis op woensdag 21 juni vanaf 20.00 uur met de bijbehorende centrale vraag: “Hoe staat welzijnsorganisatie Indebuurt033 er voor?” Na afloop is er ruimte voor een nabespreking. 

Na eerder georganiseerde discussies, waaronder die over de aanpak van de gemeente bij jongeren die overlast veroorzaken, is nu de nieuwe opzet van welzijn onderwerp van gesprek. Aanleiding voor dit onderwerp is het feit dat Indebuurt033 sinds begin dit jaar de Sociale Basis Infrastructuur coördineert in Amersfoort. Na een moeizame start lijkt alles nu op rolletjes te lopen, maar is dat ook echt zo en welke taken/doelen heeft de organisatie precies?

Deze vragen zullen door betrokkenen, politici en aanwezigen beantwoord worden, waarbij u ook meer dan welkom bent. Belangstellenden voor het debat krijgen ruimschoots de tijd om hun zegje te doen.

Aanmelden
Om deel te nemen aan de discussie in de Keizaal van het Eemhuis, kunt u zich van te voren aanmelden via www.bibliotheekeemland.nl om zeker te zijn van een plek. De toegang is gratis. Wie het gesprek wil volgen zonder mee te discussiëren, kan die avond live meekijken via de website van de Bibliotheek Eemland.