LEPELTJE LEPELTJE VIERT VIJFDE SEIZOEN IN AMERSFOORT

Vrijdag 18 tot en met maandag 21 mei in het Burgemeester Brouwerplantsoen

_DSC5262 Niels de Vries.jpg

Voor het vijfde jaar op rij versiert Lepeltje Lepeltje tijdens het Pinksterweekend het Burgemeester Brouwerplantsoen met mobiele keukens én een breed muzikaal programma. Daarnaast struint men over de mooie-spullen-markt, terwijl de allerkleinsten genieten van een rijk gevuld kinderprogramma. De toegang is zoals altijd gratis. Lepeltje Lepeltje is het beste recept voor een heerlijk weekend in het park.

“Vijf jaar Lepeltje Lepeltje! We zijn ontzettend blij hoe Lepeltje is omarmt door ons stadje. Lepeltje is echt een happening geworden. Daar gaan we op proosten in het Pinksterweekend!”
– Siep Stronks, organisator

ETEN
Culturele en culinaire genieters kunnen hun geluk niet op. Lepeltje Lepeltje creëert een enorm palet aan smaken, geuren en tonen. De lokale mobiele keukens presenteren eigenzinnige gerechten en klassieke recepten. Onder het genot van een heerlijk wijntje of lekker speciaalbiertje is de ervaring compleet.

MUZIEK
Een kleurrijk podium prijkt in het midden van het park, waar bands en DJ’s spelen voor hongerig publiek. Er gaat genoten worden van o.a. zwoele liedjes, ritmische deuntjes en dansbare platen: voor iedere smaak wat wils.

MARKT
In samenwerking met de dames van Winkels op Wielen organiseert Lepeltje Lepeltje een markt met mooie spullen. Van zaterdag tot en met maandag worden er (vintage) spullen, kleding, zelfgemaakte kunst, pareltjes voor je interieur en ambachtelijk streekproducten aangeboden.

KINDEREN
Voor de allerjongsten is er genoeg te doen tijdens Lepeltje Lepeltje. Van zaterdag tot en met maandag is er een speciaal samengesteld kinderprogramma. Optredens van theatermakers, workshops én knutselopdrachten houden de kids zoet.

MEEDOEN?
Lepeltje Lepeltje staat open voor alle leuke ideeën. Wil jij Amersfoort kennis laten maken met de smaaksensatie van jouw gerechten? Heb je een webwinkel met toffe spullen en wil jij het ook eens fysiek aan de man brengen? Of maak jij toffe muziek die jij met iedereen wil delen? Meld je aan via www.lepeltje-lepeltje.com/amersfoort

LEPELTJE LEPELTJE AMERSFOORT
Vrijdag 18 tot en met maandag 21 mei
Vrijdag: 12:00 – 00:00 uur
Zaterdag: 12:00 – 01:00 uur
Zondag: 12:00 – 01:00 uur
Maandag: 12:00 – 22:00 uur
Burgemeester Brouwerplantsoen, Amersfoort
www.lepeltje-lepeltje.com/amersfoort