Ook al is het tijdens mijn schrijven buiten -5 graden met een gevoelstemperatuur van -10: wij kijken uit naar de lente! Dat zult u ook terugzien in ons maandprogramma. We gaan bij creacafé heerlijk aan de slag met paas-stukjes en in onze huiskamer genieten we elke ochtend al van het opkomende zonnetje.
We hopen u snel in onze huiskamer te verwelkomen. Vergeet u niet ons maandprogramma te openen voor alle activiteiten op een rijtje?
Maandprogramma maart
Maandprogramma
Vanaf april: Tassen naaien bij Bij Bosshardt

Elke woensdagochtend creatief aan de slag met verschillende materialen en natuurlijk de naaimachine. Een gezellig naai atelier waarbij we echte shoppers gaan maken. Dus noteer het alvast: vanaf april, elke woensdagochtend bij Bij Bosshardt. Uitgebreide info wordt later in maart aangekondigd via een extra nieuwsbrief.

Let op: vanaf nu 2 x per maand Repaircafé

Wat doe je met een cd-speler die niet meer open wil? Wat doe je met een stoel waarvan een poot los zit? Met broodroosters die niet meer werken? Met een wollen trui waar mottengaatjes in zitten? Weggooien? Mooi niet! Repareer ’t in het Repair Café! Repair Café helpt om kapotte spullen te repareren. Gratis en vrijwillig. Daardoor gooi je minder snel iets weg. Repair Café is: samen repareren, deskundig advies, ontmoeten en inspiratie opdoen.

  • Elektrische Apparaten
  • Fietsen
  • Meubels
  • Kleding
  • Et cetera

Kom ook!
Elke 1e en 3e donderdag van de maand bij Bij Bosshardt Soesterkwartier!
De eerstvolgende is donderdag 1 maart 2018 van 13.30 tot 15.30 uur

Nog een keer deze foto in de nieuwsbrief: omdat ‘ie zo leuk is!
Heeft u een super goed idee voor Bij Bosshardt? Of heeft u een klacht of een andere opmerking? Laat het ons weten!
Neem contact met ons op
Our mailing address is

06-46612994

Bij Bosshardt Soesterkwartier
Noordewierweg 131
3812 DD Amersfoort
06 466 12 994