Openingsweekend Amerena: 20-22 april
In april is het dan eindelijk zover: Amerena opent zijn deuren. Met een feestelijk weekend met tal van activiteiten worden alle Amersfoorters uitgenodigd om een kijkje te nemen en in beweging te komen in dit supermooie nieuwe sportcomplex. Na de formele openingshandeling op vrijdag 20 april, is het op zaterdag en zondag ‘open huis’ met vele clinics en op zondag vindt er tevens een laagdrempelige zwemloop plaats waar alle Amersfoorters aan deel kunnen nemen.
Lees meer
Volleybal bij Life goals CJVV!
Ongeveer een jaar geleden is het project Life Goals van start gegaan bij voetbalvereniging CJVV. Stichting Life Goals Nederland biedt sportprogramma’s aan voor kwetsbare mensen die om persoonlijke redenen niet bij een reguliere sportvereniging willen of kunnen sporten. Al ruim een jaar zijn er verschillende activiteiten zoals voetbal, tafeltennis, wandelen, fitness en jeu de boules. Vanaf 12 maart wordt daar ook volleybal aan toegevoegd.
Lees meer
Diabetes Challenge Nederland
In Amersfoort gaat men dit jaar ook de Diabetes Challenge organiseren. Voor wie en waarom? Voor mensen met diabetes, maar ook voor mensen, die zich niet fit voelen en geen energie hebben om een stuk te wandelen. Het effect is enorm: De reactie van een deelnemer: ‘Ik ben een nieuw mens geworden!’ We starten op maandagavond 9 april met een voorlichtingsavond bij gezondheidscentrum Kattenbroek en er zal vanaf 16 april op verschillende plaatsen in de stad onder begeleiding worden gelopen.
Lees meer
Opleiding Citytrainer voor volwassenen van start
In april gaan we weer van start met de opleiding Citytrainer! Wellicht kent u het concept gericht op jongeren. Dit jaar zullen we het voor het eerst gaan aanbieden aan volwassenen. Citytrainer is een methode om inwoners van Amersfoort klaar te stomen om op vrijwillige basis sportieve activiteiten en/of evenementen te organiseren en te begeleiden, of hierbij te assisteren. Hiervoor bieden wij de cursus  “Ik train mijn stad” aan. Mocht u interesse hebben of iemand weten die interesse heeft?
Lees meer
Themabijeenkomst ‘Fanbase marketing voor jouw sportvereniging’
Op dinsdagavond 3 april nemen we de sportvereniging mee in de wereld van ‘Fanbase Marketing’. Deze avond laten we de deelnemers kennis maken met de ontwikkelingen die er spelen op het digitale vlak en krijg je “praktische tips” waar je direct de dag erna mee aan de slag kunt gaan. Fanbase marketing kan voor de sportvereniging een toegevoegde waarde zijn op gebied van onder andere sponsoring, clubbinding en het vinden van vrijwilligers.
Lees meer
Agenda
Maart 2018
15 Maart •
Racerunning AV Triathlon
15 maart •
Politiek debat Sport
3 april •
Themabijeenkomst “Fanbase Marketing”
Contact
Buurtsportcoach Amersfoort
Soesterweg 556
3812 BP Amersfoort
033- 422 5159
buurtsportcoach@sro.nl