Logo_lepeltjelepeltje_mailAmersfoort maakt zich op voor vier dagen Bourgondisch genieten tijdens het extra lange Pinksterweekend. Van vrijdag 6 t/m maandag 9 juni vindt de eerste editie van Lepeltje Lepeltje plaats. Het groene Burgemeester Brouwerplantsoen zal het toneel zijn voor Lepeltje Lepeltje; een cultureel foodfestival voor jong en oud, waarbij al je zintuigen worden geprikkeld. En het beste nieuws? De toegang is gratis!

Bij Lepeltje Lepeltje draait alles om lekker eten in een gezellige en ongedwongen sfeer. Hier vind je geen gewone eetkramen, maar mobiele keukens vanuit het gehele land, aangevuld met lokale Amersfoortse smaakmakers. Het eten is divers; van Hollands tot Italiaans, van sushi tot appeltaart en alles daartussenin. Daarnaast worden er heerlijke (speciaal)bieren en wijnen geserveerd.

Buiten al het eten en drinken biedt Lepeltje Lepeltje een podium voor diverse muziekacts uit de regio. Wanneer de zon ondergaat is er ruimte voor DJ’s en versterkte bands. Voor de allerkleinsten zal er een speciaal kinderprogramma zijn. Daarnaast vindt er in samenwerking met het nieuwe initiatief “Winkels op Wielen” een markt plaats. De markt is een plek waar je spullen kan kopen waar je blij van word, omdat ze duurzaam, lokaal of gewoon leuk zijn! Je vindt er alles op het gebied van mode, vintage, interieur, kunst, accessoires, eten, vinyl en vrije tijd. Lepeltje Lepeltje is het gehele Pinksterweekend, van vrijdag tot en met maandag, geopend van 12 uur ’s middags tot 12 uur ’s nachts en zal plaatsvinden op het Burgemeester Brouwerplantsoen te Amersfoort.

Met Lepeltje Lepeltje voegt Kultlab, mede verantwoordelijk voor succesvolle Amersfoortse evenementen als Into the Woods en Gluren bij de Buren, een uniek evenement toe aan de culturele agenda van de stad Amersfoort. Lepeltje Lepeltje is van, voor en door Amersfoort! Wil je zelf ook meedoen? Mobiele keukens, bands, culturele acts en marktkramers kunnen zich aanmelden op www.lepeltje-lepeltje.com

LepeltjeLepeltjeblauwzwartV2