Woensdag 11 januari organiseert Seniorweb in samenwerking met de Bibliotheek Eemland een informatieavond voor mensen die belangstelling hebben om als vrijwilliger aan de slag te gaan voor het Digitaal Café of andere digitale cursussen. Geïnteresseerden zijn van harte welkom van 19.30 – 20.30 uur in de Keizaal van Het Eemhuis.

 De Bibliotheek Het Eemhuis wordt een leercentrum van Seniorweb, een landelijke vereniging met als doel de digitale wereld begrijpelijk te maken. Dat betekent dat de Bibliotheek Eemland digitale cursussen gaat organiseren in samenwerking met vrijwilligers, zoals het maandelijkse Digitaal Café. Tijdens deze informatieavond ontvangen geïnteresseerden uitleg over de verwachtingen, mogelijkheden, soorten cursussen en (secundaire) voorwaarden. Dees Gerrits van Seniorweb en een medewerker van de Bibliotheek zullen het woord nemen tijdens deze informatieavond.

Aanmelden
Er zijn geen kosten verbonden aan deze informatieavond. Wel is het voor het overzicht handig wanneer u zich aanmeldt via www.bibliotheekeemland.nl.