Je kent het wel: je maakt een goed voornemen en de eerste weken gaan fantastisch. Maar naarmate de tijd verstrijkt, blijkt het toch moeilijk om vol te houden. De kracht van In Balans is dat je niet alleen bent, maar steun vindt bij elkaar. Wij geloven dat iedereen het in zich heeft om ongezonde gewoontes achter zich te laten en plaats te maken voor een gezonde leefstijl.

Een leefstijl supportgroep is een groep van mensen die samen de uitdaging aangaan en hun leefstijl veranderen. Op het gebied van gezonde voeding, beweging en welzijn. Dit alles onder de deskundige begeleiding van professionals. Deelname is gratis!

In Balans is een keer per twee weken op vrijdagochtend van 10:00 tot 11:30, locatie: Bij Bosshardt Soesterkwartier, Noordewierweg 131 te Amersfoort.

Op 15 september is een vrijblijvende informatie- en kennismakingsbijeenkomst. U kunt zich dan aanmelden waarna een intakegesprek wordt gepland.

Op 29 september is dan bijeenkomst 1. Ook kunt u zich aanmelden bij kristel.de.fijter@legerdesheils.nl – 06 466 12 994  of kunt u kijken op www.facebook.com/inbalanssoesterkwartier