op woensdag 12 april de eerste Pakloop in Amersfoort.  Lees dit:  of ga naar de Facebookpagina

Volwassenen dienen zich in te schrijven. Klik hier.

Wat is Parklopen?

Parklopen is een manier om vrijblijvend samen te lopen (hardlopen en wandelen) en gebruik te maken van de mogelijkheden van de openbare ruimte. Het is de oplossing voor inwoners van Amersfoort die ooit zijn begonnen met sporten en bewegen maar dit niet hebben gecontinueerd. Veelal omdat ze alleen lopen en de aansluiting naar een club nog een stap te ver is. Daarnaast zorgt Parklopen voor de mogelijkheid om in drukke agenda’s een flexibele manier te vinden om samen te hardlopen.

Het initiatief Parklopen wordt georganiseerd door de twee atletiekverenigingen (Altis en AV Triathlon), de Atletiekunie, Beweeg Meer en SRO.

De eerste Parkloop vindt niet plaats in een park of bos, maar op het terrein van de Wagenwerkplaats, Soesterkwartier. Daarbij werken we samen met het Nederlands congres Volksgezondheid wat ook op die dag plaatsvindt in de Rijtuigenloods.

We organiseren de Kidsrun om 15:50 uur (kinderen zijn al v.a.15:00 uur welkom in Verkeerstuin), waarbij de finish dwars door de Rijtuigenloods is. Op dat moment hebben de deelnemers van het Nederlands Congres Volksgezondheid theepauze en juichen alle kinderen toe.  Om 17:45 uur start de eerste officiële Parkloop, voor volwassenen.

Natuurlijk lopen bij het Nederlands Congres Volksgezondheid!

Parklopen komt naar Amersfoort! Loop tijdens het Nederlands Congres Volksgezondheid samen een unieke urban trailrun op en rondom de Wagenwerkplaats. Iedereen kan meedoen: jong & oud en van snelle hardloper tot recreatieve wandelaar.  Samen lopen is leuker! Twijfel niet, kom ook #Parklopen!

Parklopen kost niets en levert veel op: een voldaan gevoel, veel gezelligheid, endorfines, gezellige loopmaatjes, schouderklopjes en jouw persoonlijke score. En dat alles helemaal gratis! Enthousiast geworden? Doe mee!

Tot ziens op woensdagmiddag 12 april bij de Wagenwerkplaats in Amersfoort!

DOE MEE!