Voor kinderen en jongeren van 8 tot 16 jaar  Het Medialab van de Bibliotheek Eemland organiseert vanaf zondag 23 april zestien mediaworkshops in de meivakantie voor kinderen en jongeren van 8 tot 16 jaar. Dit keer vinden de workshops plaats in alle gemeenten van de regio Eemland. 

Van vlogs nabewerken en acteren voor de camera tot aan een mini-bouwwedstrijd met Minecraft Redstone; bij de mediaworkshops in de meivakantie is er van alles mogelijk. Het Medialab organiseert deze workshops om de mediavaardigheid onder kinderen en jongeren te vergroten.

De workshops

Het Medialab organiseert in totaal zestien workshops in de vijf gemeenten van regio Eemland. Dit geeft jongeren de mogelijkheid om te leren filmen in slowmotion, fotograferen, animeren, bouwen met Minecraft in Virtual Reality, acteren, programmeren en meer. Kijk voor een volledig overzicht van de workshops met meer informatie op de websitewww.bibliotheekeemland.nl/medialab. Hier kunnen de jongeren zich ook aanmelden (vanaf € 10,-) voor één of meerdere workshops. Per workshop kunnen er maximaal twaalf jongeren deelnemen. Wees er dus snel bij, want vol is vol!