Henry de Gooijer benoemd tot Buurtnetwerker Soesterkwartier

//Henry de Gooijer benoemd tot Buurtnetwerker Soesterkwartier

Henry de Gooijer benoemd tot Buurtnetwerker Soesterkwartier

 

HenryNaar aanleiding van de sollicitatieprocedure tot Buurtnetwerker Soesterkwartier,  berichtte Henry de Gooijer ons dit mooie bericht.

Benoeming

Vandaag ben ik gebeld door een medewerker van Indebuurt033, met de mededeling dat ik de baan van buurtnetwerker per 1 januari mag vervullen. Wat een geweldige eer, en wat ben ik blij met het vertrouwen dat er is.

De functie van buurtnetwerker moet in de praktijk nog helemaal vorm krijgen. Het is een nieuwe functie die past bij het wijkgerichte programma dat binnenkort van start gaat. Het is voor het Soesterkwartier redelijk uitzonderlijk (mogelijk in een paar andere wijken ook, dat moeten we nog allemaal ontdekken) dat er een wijkbewoner de positie gegund wordt.

Dat maakt het ook wel een beetje extra spannend. In de meeste andere wijken zullen personen als buurtnetwerker van start gaan met een achtergrond in welzijnswerk. 

Redactioneel: Bekend is, dat er veel sollicitanten waren voor deze functie. Het zal de organisatie niet ontgaan zijn dat Henry een forse bijdrage heeft geleverd aan het tot stand brengen van buurtnetwerken, activiteiten en de organisatie achter de Samenwerkplaats en Werkplaats Soesterkwartier. Zijn inzet voor het Soesterkwartier is middels deze benoeming dan ook, niet alleen een blijk van waardering, maar ook een kwestie van de juiste man op de juiste plaats.

De Buurtnetwerker, is de persoon die namens het Soesterkwartier deel uit gaat maken van de nieuwe “stadsraad” en dus onze wijk aldaar vertegenwoordigd.

Omtrent de verdere invulling van de functie wordt nog overleg gevoerd. Mede zal er overleg worden gevoerd met de inwoners”raad” waarvan Henry nu nog deel uit maakt.

Wij feliciteren hem met deze benoeming .

red. KvR.

Door |2016-11-25T19:03:26+00:00vrijdag, 25 november 2016 |8 Reacties

8 Comments

 1. Giny Wierenga, 25 november 2016 om 12:49 - Antwoorden

  Henry, van harte gefeliciteerd met deze benoeming. Ik en ik niet alleen heb(ben) veel vertrouwen in jou.

 2. Riekje Hoffman 25 november 2016 om 18:57 - Antwoorden

  Van harte gefeliciteerd en veel succes. Goed dat er ook burgers deze functie mogen vervullen van uit het bugerperspectief.!

 3. Riekje Hoffman 25 november 2016 om 18:59 - Antwoorden

  Van harte gefeliciteerd en veel succes. Goed dat er ook burgers deze functie mogen vervullen van uit het burgerperspectief.!

 4. Martha 25 november 2016 om 21:26 - Antwoorden

  Henry, gefeliciteerd en heel veel succes met deze nieuwe uitdaging.

 5. Jan Wink 26 november 2016 om 07:19 - Antwoorden

  Henry van harte, inderdaad juiste man op juiste plaats. Voor mij was je al de buurtnetwerker. Nu bezoldigd.

 6. Wilma Steenmetz 27 november 2016 om 11:42 - Antwoorden

  Henry, ik ben blij, dat jij de baan hebt gekregen; je bent al zo lang bezig met het Soesterkwartier! Je bent dus goed “”ingevoerd” en bekend met de mensen. Gefeliciteerd en veel succes!

 7. Theo 28 november 2016 om 22:11 - Antwoorden

  Henry, Fantastisch. Proficiat. We hebben alle vertrouwen in je kunnen. Succes.

 8. Henry de Gooijer 29 november 2016 om 15:34 - Antwoorden

  Wat geweldig allemaal deze reacties! Dank je wel!

  Ik werd door Indebuurt-033 erop gewezen dat het bericht vooruitloopt op de feiten. De wijken moeten nog worden verdeeld over de personen die het team van buurtnetwerkers gaan vormen. Aangezien deze puzzel nog moet worden gelegd, mag de conclusie nog niet worden getrokken dat Soesterkwartier mijn werkterrein zal zijn.

Geef een reactie