DSC_2145bZaterdagavond 31 oktober een drukte van belang bij de Havanna Bar aan de Soesterweg 398. Het terras stond vol met fietsen en scooters en de muziek kwam naar buiten elke keer dat de deur open ging. Naar binnen moest men door een sliertig zwart gordijn en daarmee was de toon gezet: Hallo .. Halloween!

Binnen was de aankleding uitgebreid spooky te noemen. Rondhangende geraamtes, doodshoofden aan de muur en een forse zwarte spin in het dikke gekleurde spinrag maakten de aanblik griezelig. Daarbij ook nog de ogen in glaasjes, en een van de bardames die eruitzag als duivelin, maakten het geheel Halloween. Ondanks al het gespook en de griezelige aankleding, waren de meeste gezichten in lachstand te zien.

DSC_2112aAan de muur hingen ook wat oude voorouders waarvan men hoopt dat ze toch echt blijven waar ze zijn. Want als ze op foto’s al bewegen, dan is dat zeker spooky genoeg.

De sfeer was echter alles behalve spooky, beter nog heel gezellig te noemen. Live zang van Dennis van Veen deed de sfeer daarbij zeker verder verhogen. De ronddwalende laserlichten lieten echter soms toch ook wat “echte spoken” meegenietende spoken zien. Zoals u zelf kunt zien in het totale (klik op…) Fotoverslag

Sfeerimpressie  en foto’s Ngie