Untitled 2

4 November

Op woensdagmiddag 4 november organiseert Speeltuin Rivierenwijk aan de Dollardstraat 119 in het Soesterkwartier een Knutselmiddag.

We gaan een lampion knutselen voor Sint Maarten. Aanvang 13.30 uur en duurt ongeveer tot 14.30 uur.

Leden van de speeltuin doen gratis mee en Niet-leden betalen €1,00. Hiervoor moet je je wel aanmelden via E-mail speeltuinrivierenwijk@gmail.com.

11 November

Op 11 november wordt er vanuit de Speeltuin Rivierenwijk aan de Dollardstraat 119 in het Soesterkwartier een lampionnenoptocht gehouden omdat het dan Sint Maarten is. Vanaf 18.00 uur kan iedereen zich verzamelen bij de speeltuin en gaan we om 18.30 uur van start.

Tijdens de optocht zal er een draaiorgel meerijden en zijn er verkeersregellaars en vrijwilligers om de tocht in goede banen te lijden.

Bij terugkomst, rond 19.15 uur, is er bij de speeltuin voor iedereen warme chocolade melk. Met dank aan AH, van de Noordewierweg.

De route is al volgt:

Start Dollardstraat, Hunzestraat, Merwedestraat, Tulpstraat, Leliestraat, Soesterweg, Fuchsiastraat, Lobeliastraat, Rozenstraat, Anemoonstraat, Dintelstraat, Schiestraat, Berkelstraat en het eindpunt Speeltuin Rivierenwijk aan de Dollardstraat.

27 November

Op vrijdag 27 November organiseert Speeltuin Rivierenwijk aan de Dollardstraat 119 in het Soesterkwartier haar maandelijkse KINDERDISCO. Het begint om 18.30 tot 20 uur voor kinderen t/m 7 jaar en van 20.15 tot 22.00 uur voor kinderen van 8 t/m 14 jaar. Als je lid van de speeltuin bent is het gratis met 2 consumpties en Niet-leden betalen €2,00 en krijgen ook 2 consumpties. 

28 November

Untitled 4Op zaterdag-middag gaan we een Sinterklaasfilm kijken. ( Uit 2014 en nooit op televisie geweest )

Deze heet : Sinterklaas en het zebrapaard, en is afgelopen jaar o.a. opgenomen in Dierenpark Amersfoort. Dus heel veel herkenning voor de kinderen. Aanvang 14.00 uur en duurt ongeveer 1 uur.  vol=vol.

Hier kan je gratis naar toe en koffie/thee of limonade kosten €0,50 cent. Voor iedereen zijn er pepernoten.

Speeltuin Rivierenwijk.

typ. EM.