Fietst u straks elke dag naar een andere wijk voor de school van uw kind of staat er in uw eigen wijk een prima school? Tijdens een scholentocht bezoekt u op één ochtend drie tot vier scholen in uw buurt. Zo krijgt u een volledig beeld van het basisonderwijs in uw omgeving. U kunt de scholen met elkaar vergelijken en een afgewogen schoolkeuze maken. Wees op tijd en maak nu kennis met basisscholen in uw buurt!

De scholentochten van afgelopen jaren leverden verrassende reacties op. De school om de hoek die eerst geen optie was, blijkt achteraf vaak heel aantrekkelijk. Bijvoorbeeld door de hoge resultaten, de extra voorzieningen, het gedreven team, het prachtige gebouw, de goede sfeer of de enthousiaste leerlingen. Schoolkeuze een vooral een kwestie van ‘goed gevoel’ En dat weten ouders als geen ander!

Stichting Kleurrijke Scholen en ABC school Kruiskamp-Koppel organiseren daarom in oktober en november een vijftal scholentochten voor ouders van jonge kinderen.

Data:

  • Woensdag 24 oktober Schothorst Zuid
  • Woensdag 31 oktober Liendert-Rustenburg
  • Vrijdag 2 november Soesterkwartier
  • Woensdag 14 november Kruiskamp-Koppel
  • Woensdag 21 november Randenbroek-Schuilenburg 

De scholentochten starten met een inloop op de eerste school om 08.30 uur en eindigen rond 12.00 uur met een lunch op de laatst bezochte school. Kijk voor meer informatie, te bezoeken scholen en aanmelding op www.kleurrijkescholen.nl
Vermeld bij aanmelding uw naam en het aantal deelnemers. U ontvangt geen bevestiging.