Gebedsweek  voor de eenheid – ook in Emmaüskerk

Van 20-27 januari is de jaarlijkse internationale gebedsweek voor de eenheid van de christenen. Dit jaar onder het motto Recht voor ogen, aangereikt door kerken in Indonesië. In deze week zijn er ook in Amersfoort op alle dagen gebedsbijeenkomsten verspreid over de stad. Volgende week ontvangt u een overzicht bij de nieuwsbrief.

Op woensdag 23 januari is er in het Soesterkwartier tweemaal een gebedsontmoeting ‘Tot je recht komen’. Van 13:00-14:00 u in de Huiskamer Emmaüskerk (hoek Noordewierweg/Grebbestraat), van 20:00-21:00 u in de Westerkerk (hoek Lingestraat/Dollardstraat). We spitsen het motto toe op ons zelf, onze wijk en onze stad. Met Bijbellezing, onderling gesprek, gebed, een lied.

Oeds Blok (Buurtkerk), Martine Welfing (Westerkerk). zr. Giny Wierenga (RK parochie) en Rein van der Zwan (Emmaüskerk) bereiden dit voor. Welkom!

Tot je recht komen

Ontmoeting in Soesterkwartier in gebedsweek voor de eenheid

Wanneer      :    woensdag 23 januari

Tijd/plaats    :   13:00 – 14:00 u      Huiskamer Emmaüskerk (hoek Noordewierweg/Grebbestraat)

:   20:00 – 21:00 u      Westerkerk (hoek Lingestraat/Dollardstraat)

Wat             :   Van 20-27 januari is de jaarlijkse wereldwijde gebedsweek voor eenheid. Dit jaar over recht en gerechtigheid. We spitsen dit toe op ons zelf, onze wijk, onze stad. Wat betekent hier ‘tot je recht komen’. Met een luisterlied, Bijbellezing, onderling gesprek, gebed.

Wie              :  Georganiseerd door Oeds Blok (Buurtkerk), Martine Welfing (Westerkerk), Giny Wierenga (RK-parochie), Rein van der Zwan (Emmaüskerk)

  1. Rein G. van der Zwan

predikant wijkgemeente Emmaüskerk

Protestantse Gemeente Amersfoort

 

www.emmauskerk-amersfoort.nl