Bent u 60 jaar of ouder, wilt u samen met leeftijdsgenoten uit de wijk werken aan uw eigen fitheid of kunt u wel wat (extra) beweging gebruiken?

Bewegen is gezond, voor jong en oud

Diverse wijkbewoners gingen u voor. Zo is één van de deelnemers van de dansles voor dames bij voetbalvereniging KVVA blij dat ze mee is gaan doen: “ik krijg professioneel les en het is geschikt voor elke leeftijd. De muziek en het dansen geven energie en maken me vrolijk.” 

Doe mee met de Fittest op 12 september

Op maandag 20 februari tussen 14.00 en 15.30 uur nemen gekwalificeerde buurtsportcoaches van SRO in samenwerking met Lyvore een gratis fittest bij u af.

Advies op maat

Na de test worden de resultaten met u besproken en krijgt u advies op maat welke beweegactiviteit bij u past. U kunt kiezen uit diverse beweegactiviteiten zoals wandelen, gymnastiek, koersbal, yoga, fietsen of dansen. Voor deze beweegactiviteit betaalt u een geringe vergoeding rechtstreeks aan de aanbieder.

Aanmelden
Wilt u aan de fittest meedoen? Dan kunt u zich aanmelden via seniorensport@sro.nl of bellen naar 06 42832541.

U mag 20 februari ook gewoon tussen 14.00 en 15.30 uur langskomen in de Vijverzaal van woonzorgcentrum de Puntenburg, Puntenburgerlaan 100.