Ingezonden: De  redactie van de Wijkwebsite “promoot”zo af en toe de Soesterkwartierder die op een bijzondere wijze in het nieuws komt. En we hebben wel een paar beroemdheden in de wijk wonen. Dit maal een “sportief”verzoek van de 28 jarige Marc van der Heijden uit de Spaarnestraat. Hij heeft eindelijk de kans gekregen zich te plaatsen op de lijst van Expeditie Robinson. Dit zoals hij schrijft, nu eens zonder al die bekende BNrs ( dat wordt je nu ook Marc) .Het promotiefilmpjes is opgenomen in speeltuin Rivierenwijk.

Maar als gewone “sportieve”man uit het Soesterkwartier, wel een mooie gelegenheid je te manifesteren en je te scharen in de “Bekende Soesterkwartierders ( Nederlanders)”

Onderstaand zijn verzoek:

Je kunt voor het eerst sinds acht jaar mee doen met #ExpeditieRobinson zonder dat je een BN’er bent! Deze fanatieke mensen moeten even vertellen waarom ze zo graag mee willen doen….terwijl ze op een paal staan…

Marc van der Heijden

Van jongs af aan heb ik al mee willen doen aan Expeditie Robinson! En na vele jaren met BN’ers hoef ik mezelf niet langer op de bank te verbijten. Ik wil graag ervaren hoe het is om mezelf elke dag weer fysiek en mentaal op de proef te stellen. Uiteraard alles met een beetje humor;)

Voor alle zwevende en niet zwevende kiezers van Nederland heb ik het beste alternatief! Ik ben nog erg hard op zoek naar stemmen voor mijn deelname aan expeditie robinson.

DUS STEM OP MIJ!!

https://youtu.be/fAScEMhmfic

Wij wensen je veel succes.

De redactie

KvR