Zondag 25 november van 13.00 – 16.00 uur volop Sinterklaas-activiteiten op het Eemplein
Op zondagmiddag 25 november is Sinterklaas met zijn pieten van 13.00 – 16.00 uur te gast op het Eemplein Amersfoort. Pietenband De Schoorsteenblazers zorgt voor de vrolijke (peper)noot! Kinderen kunnen hun kleurplaat aan Sint overhandigen en er zijn leuke sinterklaasspelletjes.

Kleurwedstrijd In alle winkels en restaurants op het Eemplein zijn kleurplaten verkrijgbaar. Kinderen mogen hun ingekleurde kleurplaat op zondag 25 november om 13:00 zelf aan de Sinterklaas en pieten geven op het Eemplein en krijgen dan iets lekkers.

13.00 uur: Sinterklaas neemt kleurplaten in ontvangst Zondag 25 november om 13:00 uur neemt Sinterklaas plaats op het podium op het Eemplein. Kinderen mogen hun kleurplaat dan persoonlijk aan Sint en de pieten overhandigen. Daarna maken Sint en pieten een ronde door de winkels en restaurants en over het plein. Ouders mogen foto’s maken van hun kind met Sint.

Speurtocht Doe mee en maak kans op een leuke prijs! In de winkels en restaurants zijn er letters verstopt. De beste speurneuzen vinden alle letters en maken de zin op de kaart compleet. Haal de deelnamekaart op in één van de winkels en doe mee!

Spelletjes voor de kinderen Kinderen kunnen zich uitleven op het Sinterklaas springkussen, en spelletjes doen zoals Sinterklaas ringwerpen, pakjes in de schoorsteen gooien en meer. Toegang is gratis!