De voorbereidingen hoe de Noordewierweg er in de toekomst uit moet komen te zien zijn begonnen! Wat vindt u belangrijk aan uw buurt? Vertel het ons!

De werkgroep Noordewierweg Verbindt is samen met de gemeente begonnen aan de voorbereidingen voor de herinrichting van de Noordewierweg vanaf de Puntenburgerlaan tot en met de kruising Isseltseveld.

Denk met ons mee!

Wij zijn benieuwd wat u als bewoner of weggebruiker belangrijk vindt voor de toekomst van de Noordewierweg. Uw reactie geven we mee aan het verkeerskundig bureau dat voor ons de schetsontwerpen gaat maken. Daarom nodigen wij u uit voor een digitale startbijeenkomst op dinsdag 2 februari 2021 om 19.30 uur. Tijdens deze eerste bijeenkomst willen wij u vooral informeren op hoofdlijnen. We hopen dat (een deel van) u enthousiast wordt om later dit jaar in kleinere groepen meer concreet mee te praten over de onderwerpen die terug moeten komen in het schetsontwerp.

Online bijeenkomst

De eerste bijeenkomst is online te volgen via Microsoft Teams. Tijdens de presentatie krijgt u via de chat functie gelegenheid om kort te reageren en uw vragen te stellen. Doet u mee? Meld u zich dan via onderstaande link aan.

Meld u hier aan. 

Wij kijken uit naar uw bijdrage!