Dance-center SK 9 oktober 2017. De SK Power groep maakt zich weer op voor een repetitieavond. Ouders worden gedisciplineerd op afstand gehouden. Gordijnen en deuren gaan dicht en op slot. En als je, zoals deze “reporter”twee weken niet geweest bent, is het een verrassing te zien hoever deze groep Power children zijn gekomen.

Na een rondje warming Up, was het weer even de neuzen dezelfde kant op zetten. Luisteren en er bij blijven. Het doel is een demoversie in te studeren die rond Kerstmis in premiere gaat.

Eigenlijk verklap is het een geheim, maar de kids zullen het zelf ook wel vertellen. Het valt echt op dat de discipline in de groep erg groot is. En dat is ook de bedoeling als je samen een “dans”nummer moet doen wat elk individu weer tot een groep brengt.

Twee weken heeft U wat video opname gezien van het algemene beeld van wat de groep doet. Om redenen van verrassing kan eigenlijk niet de vorderingen getoond worden .

Maar ja op de heden gemaakte foto,s wordt toch een tipje van de nieuw ingestudeerde “dans”gegeven. De kerstshow en premiere beloofd een leuk spektakel te worden.

Een ding is zeker. Het plezier straalt van de groep en de wijze van “fanatiek”mee doen duid toch wel op een grote vorm van enthousiasme.

Karel van Rooy.

Foto Impressie ( Geheim)