Afgelopen zaterdag was voor de bewoners van Silverein Amersfoort een schitterende dag. Niet alleen omdat het weer zo goed mee werkte, maar vooral omdat het Circus in de Zorg was neer gestreken op het parkeer terrein van Birkhoven Park.

Op deze zaterdag werden maar liefst 3 voorstellingen gegeven voor bewoners, medewerkers en vrijwilligers van Silverein samen met hun gasten, kinderen en/of kleinkinderen.

Ook de King Arthur Groep was uitgenodigd en was deze middag van de partij.

En omdat er nog kaartjes beschikbaar waren werden ook de bezoekers tijdens de opening van de Vijverzaal op 14 oktober  geïnformeerd over het circus.

In totaal hebben ruim 160 mensen genoten van de drie voorstellingen.

Er waren verschillende acts, waarbij ook honden en katten hun kunsten lieten zien.  De toeschouwers konden genieten  van de spanning, de humor en het sentiment.

En, …. sommige optredens hadden wel een hele grote wow-factor.

Wat een expertise en precisie werd er tentoongesteld. Of het nu om de jongleur met zijn diabolo ging, de balans-act, het messen gooien, de lasso of de muzikale clowns-act, het was alleen maar genieten.

De brede glimlach waarmee men weer naar buiten kwam, zei al genoeg. daar kwamen heel wat duimpjes bij en de opmerkingen … volgend jaar weer!

wat een geslaagde dag!

foto’s: Brigit van der Eijnden en Lidy Elbertse

foto’s mogen niet zonder toestemming gebruikt worden!

meer foto’s