Ach ge moar leut het. Het crescendo van de Carnaval. Leuk,lol, uit je dak gaan, feestbeesten en in de polonaise huppen. Kreten die allemaal van toepassing zijn op 10 februari in het Piratenverblijf van het Soesterkwartier.  {10 februari,}  speeltuin Rivierenwijk, veranderd dan in het Piratenhol, verwijzend naar de  driemaster die in de speeltuin ligt afgemeerd.
Het wordt een mix van kinderdisco en carnaval. Dus de aankleding wordt  carnavalesk en de muzikale entourage ligt in handen van D j Marnix en co.
Om de polonaise in goede banen te leiden, mogen van 15.00 tot 17.00 uur de  kinderen, in de feestgroep tot 6/7 jaar zich manifesteren en uiteraard voorzien van de benodigde uitstraling van Carnaval 2018.
Na dit geweld van de kleinsten, moet de organisatie zich even bezinnen, maar om 19.30 uur gaat de zaal weer open voor de kanjers in de leeftijdscategorie van 8 tot 12 en 13 jaar ,
De polonaise zal naar verluid, mogelijk door de hele speeltuin worden uitgevoerd. Afhankelijk natuurlijk van de enthousiaste feestvierders.
Zakelijke mededeling. Het is gratis, maar elke  “Limoborrel ” kost 0,50 eurocent.
Mocht U eerder  de “” de geneugten”” van de Speeltuin Rivierenwijk willen ervaren dan kan dat op 2 februari. Dan is het race-circuit van de speeltuin weer geopend en worden de snelle
(skelter) bolides weer in de Pitstraat klaar gezet.
Dit geld ook voor de data :
  • vrijdag 2 maart
  • vrijdag 6 april
  • vrijdag 4 mei
  • vrijdag 1 juni
Namens Bregje Brugman
Karel van Rooy.