logo gemeente amersfoortOp dinsdagmiddag 16 juli tussen 13.30 en 17.00 uur fietst het college van burgemeester en wethouders door het Soesterkwartier. Onderweg gaan zij graag bij bewoners op de thee. Soesterkwartierders die met een of meerdere collegeleden willen spreken kunnen zich hiervoor aanmelden. Bewoners kunnen de collegeleden ook ontmoeten bij initiatieven in de wijk die het college bezoekt.

Het college wil graag weten wat er leeft en speelt in de Amersfoortse wijken en met wijkbewoners van gedachten wisselen over hun ideeën en wensen. Daarom bezoekt het college alle wijken. Op 16 juli is het Soesterkwartier aan de beurt. Het college bezoekt in deze wijk onder meer de Verkeerstuin, het Wijkmuseum en wijkcentrum De Sleutel.

 

Programma en aanmelden voor bezoek thuis

Het definitieve programma is nog niet bekend, omdat dit mede afhangt van het aantal Soesterkwartierders dat zich aanmeldt voor een bezoek thuis. Zodra het programma is vastgesteld wordt dit geplaatst op www.amersfoort.nl onder woonomgeving/wijken/Soesterkwartier.

Wie een of meerdere collegeleden met een kopje thee wil ontvangen, kan zich aanmelden bij Moniek Steenvoorde van de afdeling Veiligheid en Wijken, telefoon 033 469 46 04, e-mail m.steenvoorde@amersfoort.nl.