Het zonnetje schijnt, de temperatuur begint eindelijk te stijgen en bomen komen tot bloei. Deze week is het voorjaar echt begonnen en kunnen olifantje Kyan en zijn familie langer naar buiten. Om Kyan’s eerste lente in te luiden, plaatsten de dierverzorgers vandaag zelfgemaakte brood- en appelbomen bij de olifanten van DierenPark Amersfoort.

‘’Er hangt brood in die boom”, roept één van de kinderen die bij het Rijk der Reuzedierenpark amersfoortlogon van DierenPark Amersfoort staat te kijken. Niet veel later komt olifantje Kyan met zijn familie naar buiten en loopt de kudde rechtstreeks op de wonderbomen af. Zo wordt de lente met veel plezier verwelkomd.

Het DierenPark hoopt dat het zonnetje ook in de meivakantie blijft schijnen. Dan komt de Stad der Oudheid tot leven en beleeft de bezoeker Magische Momenten in de Meivakantie. Naast de olifanten genieten ook andere zonneaanbidders als ringstaartmaki’s, leeuwen en stokstaartjes van het lenteweer in DierenPark Amersfoort. www.dierenparkamersfoort.nl