Politiejas

In de nacht van donderdag 11 op vrijdag 12 april werd een 28-jarige Amersfoorter op de Soesterweg mishandeld door twee mannen. De politie heeft verdachten aangehouden, maar is op zoek naar getuigen van de mishandeling om de zaak qua bewijslast te versterken.

Bij spoorwegovergang

Tussen 23.45 uur en 00.15 uur vond de mishandeling plaats vlak bij de spoorwegovergang. Het slachtoffer reed hier in zijn rode Peugeot 106 en werd door twee mannen in een Renault Clio klemgereden en vervolgens mishandeld door de twee mannen. Aanleiding voor de mishandeling is onbekend. De man deed aangifte en na onderzoek hield de politie deze week twee Amersfoorters aan op verdenking van de mishandeling.

Getuigen belangrijk

Er de zaak te versterken zijn getuigen belangrijk. In de directe omgeving ligt onder andere een sportbark, verzorgingsinstelling en een spoorgebouw. De politie roept om die reden getuigen of personen op die mogelijk iets gezien hebben of meer informatie hebben. Hiervoor kan contact worden opgenomen met de wijkrecherche in Amersfoort via tel. 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.