Bolero’s treden op in Puntenburg

//Bolero’s treden op in Puntenburg

Bolero’s treden op in Puntenburg

Soesterkwartier 26 mei 2018.  Frank Muyser en Karin Pels, ook wel bekend als het duo Bolero’s, worden bekende gezichten in het Soesterkwartier.

Al enige jaren treden zij op in Lyvore Birkhoven en waren zij zowel bij de opening van Bij Bosshardt plus het 1 en 2 jarig bestaan. Nu heeft ook Puntenburg kennis mogen maken met dit bijzondere duo.

Frank, komt uit de muziek wereld en bespeeld zelf de gitaar, mondharmonica en Saxofoon. In het verleden zeer succesvol geweest met zijn band “Les Baroques” . Daarnaast is Frank actief met Musi Trade een informatief bureau op het gebied van informatie voorzieningen in Baarn.

Karin is de doorlichtende verschijning van het UMC waar zij werkt op de afdeling Radiologie. Muzikaal actief met, niet alleen de Bolero,s maar ook met haar eigen meiden groep. Niets is haar te dol.

Beiden treden vaak op in tehuizen en of instellingen voor de wat oudere medemens.

Puntenburg, was er klaar voor, de tafels waren allemaal bezet, de gitaar gestemd, alle apparatuur aangesloten. Nog een paar plaatjes schieten vooraf en dan komen er ineens factoren mee spelen, waardoor Uw verslaggever “huiswaarts”moest,  Na even ruggespraak te hebben gehad is besloten de reportage van deze avond niet te voltooien, maar de prioriteit elders voor ging.

Uit navraag blijkt dat de avond in Puntenburg  gezellig is verlopen.  Met af en toe een dansje en polonaise en een gast optreden van Greet een bewoonster van de Puntenburg die heeft gezongen.

Karel van Rooy,

 

Door |2018-05-27T10:35:48+00:00zondag, 27 mei 2018 |1 Reactie

Eén reactie

 1. Karin Pels 27 mei 2018 om 12:04 - Antwoorden

  Lieve mensen van Puntenburg

  Ik heb ontzettend GENOTEN van deze bijzondere avond bij jullie‼️
  Ondanks de hitte ☀️ toch lekker meegedanst en gezongen en zelfs een POLONAISE gedaan
  Jullie zijn gezellige mensen en mijn dank gaat vooral ook uit naar Henk 1 die leuk meespeelde met liedjes: Mijn Opa, Aan de waterkant en de pikante song van Ik doe wat ik doe. Ook aan Henk 2 door wie we waren uitgenodigd
  Ook aan Jasmine die ons vol LIEFDE ontving en Hans die HEERLIJKE drankjes rondbrengde Toppertjes zijn jullie allemaal
  Hopelijk komen we nog een keer langs voor zo’n GEWELDIG optreden
  Liefs van Karin Pels (de zangeres)

Geef een reactie