Soesterkwartier 26 mei 2018.  Frank Muyser en Karin Pels, ook wel bekend als het duo Bolero’s, worden bekende gezichten in het Soesterkwartier.

Al enige jaren treden zij op in Lyvore Birkhoven en waren zij zowel bij de opening van Bij Bosshardt plus het 1 en 2 jarig bestaan. Nu heeft ook Puntenburg kennis mogen maken met dit bijzondere duo.

Frank, komt uit de muziek wereld en bespeeld zelf de gitaar, mondharmonica en Saxofoon. In het verleden zeer succesvol geweest met zijn band “Les Baroques” . Daarnaast is Frank actief met Musi Trade een informatief bureau op het gebied van informatie voorzieningen in Baarn.

Karin is de doorlichtende verschijning van het UMC waar zij werkt op de afdeling Radiologie. Muzikaal actief met, niet alleen de Bolero,s maar ook met haar eigen meiden groep. Niets is haar te dol.

Beiden treden vaak op in tehuizen en of instellingen voor de wat oudere medemens.

Puntenburg, was er klaar voor, de tafels waren allemaal bezet, de gitaar gestemd, alle apparatuur aangesloten. Nog een paar plaatjes schieten vooraf en dan komen er ineens factoren mee spelen, waardoor Uw verslaggever “huiswaarts”moest,  Na even ruggespraak te hebben gehad is besloten de reportage van deze avond niet te voltooien, maar de prioriteit elders voor ging.

Uit navraag blijkt dat de avond in Puntenburg  gezellig is verlopen.  Met af en toe een dansje en polonaise en een gast optreden van Greet een bewoonster van de Puntenburg die heeft gezongen.

Karel van Rooy,