Soesterkwartier 12 maart 2018. In aansluiting over de activiteiten m.b.t. de diverse actie’s afgelopen weekeind met NL Doet, had U deze bijzondere samenwerking en uitvoering nog tegoed.

Zaterdag 10 maart was er een speciale “meeting”in Café Dhamarco aan de Soesterweg. In het kader van NL Doet, had Martin een middag georganiseerd voor een groot aantal bewoners uit de Amerpoort. Immers mensen met een verstandelijke beperking, komen niet dagelijks in een café en Martin zorgde voor een onvergetelijke middag, met “live”muziek. Naar omschreven, hebben de aanwezigen een fantastische middag gehad.

En daar blijft het niet bij gezien de verdere samenwerking tussen de Amerpoort en onze zanger/bareigenaar Martin Dhamarco.

In het kader van “NL doet” hebben Priscilla Bitterling (Projectcoördinator Vrijetijdsbesteding en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Amerpoort) en Martin Dhamarco (eigenaar café Dhamarco) de krachten gebundeld,om gezamenlijk de wens van woongroep de Meerdonk in vervulling laten gaan.

Woongroep de Meerdonk, een woongroep van mensen met een beperking, had de wens om een gezellige middag/avond te beleven in een gezellig café.

Priscilla, dagelijks werkzaam met mensen met een beperking en Martin Dhamarco, sinds 1 september uitbater van café Dhamarco en enige keren als zanger actief geweest voor de Amerpoort, zijn vol enthousiasme aan de slag gegaan om met de juiste mensen/bedrijven aan de slag te gaan om de Meerdonk een onvergetelijke dag te bezorgen.

Vanaf 21 maart zal café Dhamarco elke 3e woensdag van de maand omgetoverd worden tot “Doe gezellig méé café!”, en gezien de vele positieve reacties verwachten wij dat ook deze opzet een succes gaat worden!

Wil jij weten wie Martin Dhamarco is en waarom hij iets voor Amersfoort, en met name voor de wijk het Soesterkwartier wil betekenen?

Op zondag 18 maart zal Martin zijn verhaal vertellen, waarom hij is begonnen met zingen, en hoe hij als ICT-er nu eigenaar is van café Dhamarco!

Zondag 18 maart, in de meest gezellige huiskamer van Amersfoort: 10 jaar Martin Dhamarco

Aanvang: 17:00 uur

Lokatie: Café Dhamarco, Soesterweg 305-307

Gratis Entree!

https://youtu.be/H2kkWxqh3ck

met vriendelijke groet,

Martin Dhamarco