Namastébrief
Namasté – ruimte om tot jezelf te komen –
Foto
In beweging
Beste Karel

Ons jaar is heerlijk begonnen in Thailand. We hebben genoten van de cultuur, de temperatuur en de natuur. In Chiang Mai hebben we een 5 daagse Tantra Yoga retreat gevolgd. In een groep met 60 deelnemers uit de hele wereld hebben we ons verdiept in de achtergrond van Tantra en mooie oefeningen en rituelen ervaren. Heel inspirerend. Opvallend was de leeftijd van de deelnemers, heel veel jongeren. Fantastisch om zo jong het pad van bewustzijn te ontdekken. Ook bijzonder om te ervaren dat wij zelf allebei 50 plus zijn maar dat ontdekken en leren gelukkig gewoon door gaat. Niet stilstaan.

Inmiddels zijn we al weer enkele weken aan het werk. Hebben we massages gegeven, tantrasessies begeleid, de Rode tent is weer geweest, de vierluik tantra voor vrouwen is gestart en heeft Lieneke ‘The rite of the Womb’ doorgegeven aan een groep vrouwen. Deelnemers komen uit heel Nederland, van Rotterdam tot Almelo, van Haarlem tot Emmen. Van ons aanbod om na een activiteit te blijven slapen op de romantische slaapzolder wordt ook regelmatig gebruik van gemaakt.

We hopen dat wij op onze manier en op onze plek inspiratie kunnen geven aan de mannen en vrouwen die bij ons in Namasté komen. Voor vijftig minners en vijftig plussers.

Wat mag bij jou in beweging komen dit voorjaar?

Wilco & Lieneke

Wilco en Lieneke
Lieneke en Wilco
Agenda
Maart
   8 – Tantra voor vrouwen (gr1)
14 – Rode tent Amersfoort
15 – Tantra voor vrouwen (gr2)
23 – Tantra massagecursus
25 – Sensuele Zondag
April
  04 – Tantrische Massageavond
18 – Rode Tent Amersfoort
29 – Sensuele Zondag
Aanmelden & Info
Rode Tent
Massageavond
Zensuele Zondag
Tantra voor vrouwen
Tantra massagecursus
De eerste massage cursus voor stellen gaat 23 maart van start. We hebben gekozen voor een kleine groep (max. 3 stellen) zodat iedereen voldoende aandacht en ruimte krijgt. In het najaar wordt de cursus weer gegeven.
Tantra masagecursus
Sensuele Zondag
In maart en april kun je bij ons terecht voor de sensuele zondag. We ontmoeten jou/jullie graag in onze tantra tempel. De combinatie van meditatie, dans en speelse oefeningen maken de middagen heel verrassend.
Wat we precies gaan doen vertellen we niet. In april zal het een koninklijk tintje krijgen. Voel je lichter, speelser en ervaar meer levenslust aan het eind van de middag. Voor beide data is nog plaats. Je kunt je voor 1 of 2 zondagen aanmelden.

Zondag 25 maart en zondag 29 april

Zensuele Zondag
Tantra voor vrouwen – Vervolg
De vierluik Tantra voor vrouwen krijgt een vervolg.
Op 17 mei volgt een tweede vierluik. Vier avonden waar we nog wat dieper Tantra gaan ontdekken. Onderwerpen die aan de orde komen : Tantrisch ademen, Inquiry, Tantra massage ontvangen, Tantra massage geven,  het dragen van een Yoni ei voor meer energie en levenslust.

Als je de eerste vierluik hebt gevolgd kun je sowieso instromen. Heb je ergens anders tantra ervaring op gedaan of ander lichaamswerk of biodanza dan hebben we telefonisch contact of het vierluik aansluit bij waar jij staat.

17 & 31 mei, 14 & 28 juni 2018

Tantra voor vrouwen
Samen eten
Badhuis Voorjaarsritueel 18 april Rode tent
Iedere maand wordt Namasté omgetoverd tot Rode tent. In de maand april is de Rode tent buiten de deur. We gaan naar het badhuis in Amersfoort. Een bijzondere plek in de binnenstad van Amersfoort. Het badhuis is speciaal voor ons geopend. Schoon het voorjaar in.
Het element water heeft een sterke rol deze avond.
Aanmelden kan via onderstaande knop of een mailtje naar Lieneke. Definitieve aanmelding na overmaken van € 20,00 euro. Dit is incl. entree, sobon beldi en zakje ghasoulel en een welkomstdrankje. Doucheschuim, shampoo, gezichtsmaskertje kun je zelf meenemen. max 18 personen.
Aanmelden Rode tent
Waarachtig leven is ontmoeten. Martin Buber.
Volg ons
Namasté
Pad van Verlies
Massagebeleving
Delen mag
Share
Tweet
+1
Share
Contact
Massagebeleving Wilco Bommelje
Dommelstraat 23
3812KZ Amersfoort
Contact
Pad van Verlies – Lieneke Postema
Dommelstraat 23
3812KZ Amersfoort
lieneke@padvanverlies.nl