Maandprogramma Juli
View this email in your browser

Soesterkwartier

Beste lezer,

Vier de zomer! Natuurlijk kan dat ook gezellig bij Bij Bosshardt Soesterkwartier. Wij zijn gewoon open! Wel met een aangepast zomerrooster. Zie daarvoor ons maandprogramma.

Groeten en hopelijk tot ziens,
Team Bij Bosshardt 

Maandprogramma Augustus
Maandprogramma
5050 Coffee open!

Zin in een cappuccino, een expresso, of een heerlijke theeblend? Of wat dacht je van een appelgebakje of tosti? 5050 Coffee is vanaf 1 augustus geopend. Gevestigd aan de voorkant van de Emmauskerk op Noordewierweg 131.

Wat het 5050 Workcenter? Het werkbedrijf van het Leger des Heils waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ‘het vak’ kunnen leren en mogelijk kunnen doorgroeien. Kijk voor meer info op www.5050-workcenter.nl

In de maanden juli en augustus hanteren wij een zomerrooster.
Wij zijn op woensdag en donderdag open van 10:00 – 13:00. Op vrijdag zijn we open van 10:00 – 15:00.  Creacafé, handletteren en repaircafé starten weer in september. Haken & breien op donderdag en onze welbekende bingo gaan in de zomermaanden gewoon door. Tenzij de temperatuur boven de 30 graden uitstijgt, dan hanteren we een tropenrooster en zijn we na 13.00 gesloten. Wees welkom!
Wij zijn op zoek naar:

Gastheren/ gastvrouwen:
Vind jij het fijn om mensen te verwelkomen en hen zich thuis te laten voelen? Ben je graag praktisch bezig maar kun je ook een luisterend oor zijn?

Keuken talenten:
Houd je van koken? Vind je het leuk om de lunch of het diner te bereiden en mensen daarmee blij te maken?

Dan komen we graag me je in contact! Neem contact met ons op door op onderstaande button te klikken.

Neem contact met ons op