Misschien een noviteit,maar het mag toch wel bijzonder worden genoemd dat de 5 mei viering (Bevrijdingsdag) lokaal in het Soesterkwartier een plek en aandacht krijgen. Niet een mega groot festival, maar een mooi geselecteerd feest om de Bevrijdingsdag 5 mei te vieren.En de bijzonderheid, dat er met de eigen Soesterkwartierse mensen/ artiesten/ dansers enz. wordt gevierd.  ( Red)

Kom Bevrijdingsdag vieren bij speeltuin Rivierenwijk!
5 mei 12.00 tot 16.00 uur

VRIJ ZIJN!

Op zaterdag 5 mei kunnen ouders, kinderen en wijkbewoners van het Soesterkwartier Bevrijdingsdag komen vieren in de speeltuin.

Wat gaan we allemaal doen:

Er is een mega groot springkussen zal op het veld worden geplaatst. Er wordt een  podium gebouwd waarop muziek wordt gespeeld en gedanst. Naar verluid zal de roemruchtige “dance”groep de SK Power Hoppers worden gecontracteerd. Hun eerste optreden buiten de dansvloer. Dat wordt nog wat repeteren. Ook is er sprake van een wat “oudere” dansgroep.

Ook op muzikaal gebied, wordt er nog gezocht naar de lokale artiest of artiesten. Mogelijkerwijs zal een der orkesten uit het SK optreden. Het wordt een verrassing.

Schmink

Onze eigen Merel Wismeijer ( kampioen bodypaint) zal de aanwezige kinderen Gratis weer van de benodigde verflaagjes voorzien. Zodat de kids er een fraaie tekening op hun gezicht krijgen.

Rommelmarkt

Mocht u van plan zijn dit heugelijke feest mee te vieren, er is ook een rommelmarkt. Wilt U ook spullen willen verkopen,  Stuur dan voor 10 april een mail naar speeltuinrivierenwijk@gmail.com<mailto:speeltuinrivierenwijk@gmail.com>.

Ook kinderen mogen verkopen. Een eigen kleedje is gratis, een tafel 5 euro of een mooie marktkraam 17,50 euro. Wees er op tijd bij! Want op = op.

Er is dan van alles te doen, buiten het podium en  springkussens, zal de Duurzame Ontdekbus en de Nuso bus mee doen.

Logistiek 

Uiteraard zal er het nodige aan versnaperingen te koop zijn. Popcorn van Hap4Hap en ijs van Vitelli

Dus 5 mei 

Dansen, zingen en spelletjes.. om te vieren dat we vrij zijn!

 

Met vriendelijke groet,

Speeltuin Rivierenwijk

Red.KvR.