Stichting Move for Health uit Hooglanderveen organiseert op Hemelvaartsdag, 25 mei 2017, van 13.00 tot 17.00 uur de Spinning Marathon Amersfoort op het Eemplein in Amersfoort.
Met dit evenement vraagt Move for Health aandacht voor het goede doel van de Roparun waaraan team 201 Move for Health deelneemt in het Pinksterweekeinde van 2 t/m 5 juni 2017. De Roparun is een estafetteloop van 530 km van Parijs naar Rotterdam. Het goede doel is de palliatieve zorg voor mensen met kanker met als motto “leven toevoegen aan de dagen waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.
Groot evenement
De ambitie is om 90 mensen tegelijkertijd te laten spinnen onder begeleiding van ervaren instructeurs van health club Fit2Move uit Hooglanderveen. De juiste muziek wordt verzorgd door Pro DJ school Amersfoort. Op het Eemplein worden ca 90 fietsen overdekt opgesteld onder een tent.
Voor iedereen toegankelijk
Het evenement is voor iedereen toegankelijk zowel voor de geoefende spinner en als voor degene die nog nooit op een spinningbike heeft gezeten. De minimale leeftijd om deel te nemen is 14 jaar.
Bijdrage gaat 100% naar het goede doel.
De organisatie van het Spinning Event is mede mogelijk gemaakt door de winkeliersvereniging Eemplein, de MediaMarkt en healthclub Fit2Move. Daarom gaat de volledige opbrengst van de Spinning Marathon Amersfoort voor 100% naar het goede doel.
Aan deelname wordt een sponsorbedrag per uur gekoppeld. Meedoen kan individueel of in teamverband (12,50 euro per uur of 50 euro per fiets voor 4 uur).
Inschrijving
Deelnemers kunnen zich van tevoren aanmelden via de website www.moveforhealth.nl en aangeven hoe lang zij willen spinnen.
Extra activiteiten
Rondom de spinning activiteiten worden activiteiten georganiseerd voor kinderen zoals een poffertjeskraam, skelterbaan en mega springkussen. Runnersworld is aanwezig met een loopband. Tegen een kleine bijdrage voor het goede doel kan hierop een stukje worden hardgelopen. Dit sportieve moment wordt vastgelegd door een fotograaf en is later te downloaden.
Fiets je fit voor mensen met kanker
Samen de uitdaging aangaan. Niet voor onszelf, niet voor de sport, maar voor een ander. Een ander met kanker.

Wacht niet met inschrijven en profiteer van deze tijdelijke korting!

 

Schrijf je nu in op http://www.moveforhealth.nl/spinning-marathon-amersfoort/