In augustus is Zorgzuster 3.0, een dochteronderneming van Beweging 3.0, van start gegaan. Als intermediair in de thuiszorg wil Zorgzuster 3.0 op een persoonlijke manier bemiddelen tussen zelfstandige zorgverleners en mensen die thuiszorg nodig hebben.

 

Beweging 3.0 wil, net als verschillende andere zorgorganisaties in Nederland, inspelen op een groeiend aantal zorgverleners dat een eigen onderneming start om als zelfstandig ondernemer in de zorg aan het werk te gaan.
Vanuit de filosofie dat de ondernemende zorgverlener de betere zorgverlener is, bemiddelt Zorgzuster 3.0 tussen zelfstandige zorgverleners en mensen die behoefte hebben aan thuiszorg. Zorgzuster 3.0 biedt huishoudelijke hulp, verzorging, verpleging en begeleiding door te bemiddelen tussen zelfstandige zorgverlener en zorgvragers. Zorgzuster 3.0 maakt deel uit van de landelijke Zorgzuster-formule. Het zelfstandig ondernemerschap in de zorg neemt de laatste jaren een enorme vlucht. Met de oprichting van de in Amersfoort gevestigde dochteronderneming Zorgzuster 3.0 speelt Beweging 3.0 in op deze ontwikkelingen. Naast bemiddeling biedt Beweging 3.0 de zelfstandig ondernemer ook ondersteuning bij zaken als administratie, assurantiën, scholing en marketing. Daarnaast kijkt Zorgzuster 3.0 verder dan de zorgvraag alleen. Het maken van een match tussen de beste zelfstandige zorgverlener en de zorgvraag staat centraal. Voor meer informatie: www.zorgzuster-3.nl en www.zorgzuster.nl.

Bron: Stad Amersfoort