Zomerparade 2017.- 9 juni 2017.

//Zomerparade 2017.- 9 juni 2017.

Zomerparade 2017.- 9 juni 2017.

De voorbereiding voor de zomerparade 2017 is weer van start gegaan. Zoals al eerder vermeld is de zomerparade dit jaar op vrijdag 9 juni van 14.00 uur tot 21.00 uur. Door gebrek aan ondersteuning bij het organiseren, hebben we besloten om dit jaar alleen de parade te organiseren op vrijdag en dus niet meer op zaterdag!

De opzet is dit jaar als volgt:

We organiseren op het plein voor de Emmaus-kerk weer “Proef Soesterkwartier”. De opzet is weer gelijk aan vorig jaar. De organisatie en het aanspreekpunt voor dit onderdeel is Guy Franssen (apotheek). Dus voor vragen en aanmeldingen kun je bij hem terecht.

Op de parkeerplaats bij de ingang van Bosshardt komt de kleedjesmarkt. Hier hoeft men zich niet van te voren voor aan te melden. Dat kan op de dag zelf op het plein van 14.00 uur tot 16.00 uur.

Wij zullen daar zichtbaar aanwezig zijn. Een standplaats kost € 5,= per plek van 3 meter.

We organiseren dit jaar geen kinderspelen met de Floreijn stempelkaarten en ook de Floreijn spaaractie moeten we helaas laten vallen.

Door de misverstanden die er vorig jaar waren tussen de organisatie en diverse standhouders hebben we op aanmeldingsprocedure voor winkeliers, ZZP’ers en sociale partners uit de wijk iets aangepast.

Indien je een marktkraam wilt hebben op de Zomerparade, kun je je aanmelden bij Henry de Gooyer van de Samenwerkplaats of Theo Swart.

Zij geven de informatie dan door aan het organisatiebureau Frits Amusement. Frits Amusement regelt de verdere boeking en betaling. Zo kunnen er geen misverstanden meer ontstaan en ligt de organisatie en indeling van de parade geheel bij het organisatiebureau.

We hebben dit jaar één tarief aangehouden. Zowel winkeliers, ZZP’ers alsmede de sociale partners uit de wijk betalen 25 euro inclusief BTW per kraam.

Het tarief voor de “gewone” standhouders is € 75,= per kraam.

Dus voor ons zit er dit jaar minder werk aan. Toch rekenen we op jullie medewerking en hopen dat de keuze voor alleen de vrijdag goed uit pakt, zodat er een mooie levendige Zomerparade kan worden georganiseerd.

Help ons zo veel mogelijk met het mobiliseren van winkeliers, zzp’ers en sociale partners uit de wijk, zodat de kramen vol staan met onze eigen mensen uit de wijk.

Ook zoeken we nog muziek uit de wijk.

Wie heeft er suggesties? Alle suggesties zijn van harte welkom.

Denk met ons mee!!

Contactpersoon voor vragen en aanmeldingen:

Guy Franssen: Guy@apotheeksoesterkwartier.nl

Henry de Gooyer. Email: Henry@samenwerkplaats.com

Theo Swart. Email: theoswart03@gmail.com

Telefoon:

06-13774614

Door |2017-03-23T18:16:24+00:00dinsdag, 21 maart 2017 |

Eén reactie

  1. shirley 24 maart 2017 om 23:10 - Antwoorden

    hoi kan ik ook gaan schminken?en een kraam voor mijn man zijn webwinkel? mvg shirley de vegte 0646422469

Geef een reactie