De Bibliotheek Eemland organiseert in samenwerking met Connect de workshop “Facebook en WhatsApp”. De workshop bestaat uit twee bijeenkomsten en is voor iedereen die meer wil weten over het gebruik en de privacy van deze kanalen. Deelnemers zijn van harte welkom op woensdag 23 mei om 19.30 uur in de Bibliotheek het Eemhuis. 

Tegenwoordig zijn sociale media niet meer weg te denken uit het dagelijks leven en maken jong en oud gebruik van deze mogelijkheden om op de hoogte te blijven of contacten te onderhouden. Maar hoe gaat het precies in zijn werk? 

Twee bijeenkomsten

De workshop Facebook en WhatsApp bestaat uit twee bijeenkomsten. Tijdens de eerste bijeenkomst zal er algemene uitleg worden gegeven over beide platformen en leren deelnemers hoe zij account kunnen aanmaken. Vervolgens is er tijd om een aantal weken zelf te oefenen. De tweede sessie richt zich op de privacy van sociale media, het aanpassen van instellingen en de voor- en nadelen hiervan. Tijdens de eerste bijeenkomst wordt met de deelnemers een datum afgesproken voor de tweede bijeenkomst.

Deelnemen

Belangstellenden kunnen zich voor deze workshop aanmelden bij de balie van de Bibliotheek het Eemhuis, telefonisch 033 – 463 19 14 of via de website. De kosten bedragen € 12,50 per persoon.