Zaterdag 16 en zondag 17 december van 09:00 tot 17:00

De wintermarkt op het Eemplein Amersfoort komt eraan! Op zaterdag 16 en zondag 17 december van 09:00 tot 17:00 uur kun je lekker rondstruinen bij de gezellige kraampjes op het Eemplein. Er is van alles te beleven. Er is een zweefmolen, springkussen, een levende kerststal en de kinderen kunnen op de foto met Elsa en Olaf. Ook kun je genieten van de live muziek van het Dickens Orkest en de muzikale Kerstman op zijn gitaar.

Van zaterdag 16 december tot zondag 17 december van 09:00 tot 17:00 uur is er een sfeervolle wintermarkt op het Eemplein om alvast in de kerstsfeer te komen. Struin langs de kraampjes met een afwisselend aanbod aan leuke artikelen en eten en drinken.

Springkussen, zweefmolen en levende kerststal

Kinderen kunnen zich uitleven op het grote springkussen en zwieren in de nostalgische zweefmolen. Op beide dagen zal er tevens een levende kerststal aanwezig zijn op het Eemplein. Betreed de stal en beleef het kerstverhaal van dichtbij. Kinderen mogen de dieren aaien. Toegang tot alle attracties zijn gratis.

Zaterdag 16 december

Muzikale Kerstman, Olaf en Elsa

Op zaterdag 16 december van 13:00 tot 16:30 zorgt de muzikale Kerstman met zijn gitaar voor een vrolijke noot. Ook zullen Elsa en Olaf die dag aanwezig zijn op het Eemplein. Kinderen kunnen van

12:00 tot 16:00 uur met de hoofdpersonages van Frozen op de foto.

Zondag  17 december

Dickens orkest en Kinder winterprijzenrad

Op zondag 17 december van 14:30 tot 17:00 uur is er een Winter Prijzenrad voor de kinderen. Draai

aan het rad en win bijna altijd iets moois! De Showband Animato treed tussen 13:00 en 14:30 op met een kerstrepertoire. In Dickens-stijl gehuld, geeft het orkest 2 keer 45 minuten een kerstoptreden.

 

Ook leuk: schaatsen op het Eemplein Amersfoort

T/m zondag 7  januari 2018 WinterparadIJS

Tot en met zondag 7 januari 2018 is er weer een (overdekte) ijsbaan op het Eemplein. Meer info:

www.winterparadijs-amersfoort.nl

————————————————————————————————————————————-

Over Eemplein Amersfoort

De volgende ondernemingen hebben zich gevestigd: A la Minute, Albert Heijn, De Beren, Blokker, Het Eemhuis, EkoPlaza, Etos, Gall & Gall, Hizi Hair, Kade Café, King of the Ribs, Kunsthal Kade, La

Cubanita, Media Markt, Oliva, Patates, Pathé bioscoop, Primera, Queens Royal Bakery, Subway, Sushi

Today,  Van Haren, Xenos, Zeeman.

Onder het centrum is een parkeergarage met bijna 800 parkeerplaatsen.

Kijk voor meer informatie over Eemplein Amersfoort op www.eemplein.nl of ga naar de Facebook- pagina:  www.facebook/com/EempleinAmersfoort.