enquete_poster_soesterkwartier-page1Via de winkeliersvereniging Soesterkwartier, ( Theo Swart) kreeg de redactie het verzoek onderstaand afstudeerproject te steunen. Dat doen we graag gezien de recente periode van lege panden op de Noordewierweg / Puntenburgerlaan. Panden die grotendeels nu weer gevuld worden of al weer bezet zijn.
Bouwe van Zwieten is bezig met zijn onderzoek naar “onze”ervaringen in de wijk m.b.t. het boodschappen doen en winkelgedrag. Hij stelt zich zelf voor en onderaan vindt U een link naar zijn “Enquête ” Het zou fijn zijn als we allemaal deze enquête in vullen om het voortbestaan van ons winkelbestand te helpen.
Ik ben Bouwe van Zwieten, 24 jaar oud. Ik studeer Small Business & Retail Management aan de HU in Amersfoort, vlakbij het Soesterkwartier dus!
Ik doe een (afstudeer)onderzoek om te kijken hoe het winkelgebied van het Soesterkwartier aantrekkelijker kan worden, hiervoor heb ik uiteraard inzicht nodig in de wat de inwoners vinden van het Soesterkwartier en hun gedrag aangezien zij de primaire bezoekers zijn van het Soesterkwartier.
Uiteindelijk wil ik er met het onderzoek en mijn opdracht voor zorgen dat de winkeliers in het Soesterkwartier hun winkelgebied samen aantrekkelijker kunnen maken, zodat de inwoners meer boodschappen gaan doen in het Soesterkwartier en het voortbestaan van het winkelgebied niet in gevaar komt.
Uiteindelijk zullen de inwoners van het Soesterkwartier hierdoor hun boodschappen ook in de toekomst kunnen blijven doen in het Soesterkwartier, in mijn ogen een win-win situatie!
Hoe meer inwoners de enquête invullen hoe beter, zo wordt het mogelijk om zo representatief mogelijke antwoorden te vinden op onze vragen.
Klik hier op voor de enquête.
Tijd benodigd om in te vullen is 3 minuten.
Redactie
Karel van Rooy.