Voor het zesde jaar organiseert Muziekvereniging Wilskracht Amersfoort vlindertuin-concerten in Vlindertuin Papillon aan de Dollardstraat in Amersfoort.

Het eerste Vlindertuin-concert wordt net als vorig jaar verzorgd door het Keistedelijk Opleidingsorkest o.l.v. Liesbeth Vernout en het Kwartet Amersfoortse Klarinettisten.

Het KSO laat horen en zien dat ook beginnende muzikanten een boeiend optreden kunnen verzorgen. Het KSO is een succesvolle samenwerking van vijf muziekverenigingen uit de regio Amersfoort en Scholen in de Kunst.

Het Kwartet Amersfoortse Klarinettisten (KAK) is een viertal enthousiaste klarinettisten uit het Regionaal Concertorkest Wilskracht. Het kwartet won eerder dit jaar het Tristan Keuris Kamermuziekconcours en verzorgt door het jaar heen verschillende optredens. Net als vorig jaar zal KAK een jonge solist begeleiden.

Plezier is het belangrijkste ingrediënt van het programma.

De vlindertuin-concerten worden mogelijk gemaakt met buurtbudget van het wijkbeheerteam Soesterkwartier. Doel van de concerten is om in een ontspannen sfeer te musiceren of te komen luisteren. Voor koffie, thee en limonade wordt gezorgd. De concerten zijn gratis toegankelijk.

Wanneer: zondag 25 juni 11.00 uur

Waar: Vlindertuin Papillon, Dollardstraat 119

(bij slecht weer in het gebouw van Speeltuin De Rivierenwijk)

Gratis toegang