Vandaag zag ik een prachtig initiatief van mijn buurmeisjes. Ze hadden een hinkelbaan gemaakt tot wel tweehonderd!
Nadat wij met de Kinderwijkraad overal stoepkrijt rondgebracht hebben om opdeSTOEPvanjebuurteKRIJTen zag ik al op vele plekken lieve dingen op stoepen staan. Maar van deze hinkelbaan ging mijn hart weer even extra open. Ze hadden het idee gezien op de Dollardstraat. En vonden het een leuk voorbeeld om ook te doen. “Zullen we de kinderen van het Soesterkwartier uitdagen?”;vroeg ik aan mijn buurmeiden…

Dat vonden zij een geweldig idee voor koningsdag, dus bij deze;

WIE MAAKT DE LANGSTE HINKELBAAN?

Maak een foto en stuur ‘m op naar de wijkwebsite. De langste hinkelbaan heeft natuurlijk de eeuwige roem in het Koesterkwartier en degene die ‘m gemaakt hebben krijgen van mij een nieuwe doos Stoepkrijt.

Succes en ik hoop op veel hinkelplezier!
Lieve groet Hannah, Thera, Matthea & Hedy Vermeer
Begeleider Kinderwijkraad en Buurtbestuur Junior (ABC- Amersfoort)