First ClassVan 22 t/m 26 april is het de Week van de streekgerechten bij First Class Amersfoort. Gasten kunnen naast de gebruikelijke Super Specials nu ook genieten van smaakvolle streekgerechten van de Kopermolen uit Stoutenburg. Denk aan heerlijke boerenyoghurt met vers fruit een broodje pestokaas, gegrilde paprika, rucola en pijnboompitjes.

First Class is namelijk niet alleen een horecabedrijf. First Class staat voor maatschappelijke betrokkenheid. En wel in die zin, dat jongeren met een achterstand tot het reguliere onderwijs en de arbeidsmarkt, hier de kans krijgen om aan hun toekomst te werken. Zij ontvangen een mbo-opleiding op niveau 1 om het horecavak te leren.

Niet alleen tijdens deze themaweek, maar het hele jaar door wordt samen met de studenten een creatieve invulling gegeven aan de verschillende themaweken. Daarbij worden afwisselende thema’s ingezet die ingaan op ontwikkelingen op het gebied van gastvrijheid. De volgende themaweek is van 13 t/m 15 mei en staat in het teken van asperges.

Alle themaweken van First Class Amersfoort zijn te vinden op de website . First Class Amersfoort bevindt zich aan de Piet Mondriaanplein 7, aan de achterzijde van het station. U kunt hen ook volgen op www.facebook.com  /FirstClassAmersfoort en Twitter: @Firstclass033.