Voor het project Sociaal Vitaal zoeken wij vrijwilligers die vanaf maandag 5 oktober tot woensdag 14 oktober een aantal adressen in het Soesterkwartier willen bezoeken met een vragenlijst. Meer informatie over het project en de bedoeling vindt u hieronder.

Meer informatie over enquêteren voor Sociaal Vitaal

De doelgroep
Sociaal Vitaal is een project om inactieve senioren tussen de 65 en 80 jaar weer te activeren door middel van beweegactiviteiten. Sociaal Vitaal is uitermate geschikt om nieuwe sociale contacten op te doen. De bewoners van de adressen zijn vooraf al geïnformeerd over uw komst.
De bedoeling
U neemt een korte vragenlijst af en nodigt de bewoner uit voor een fittest op 2 november. Het succes van het project SOCIAAL VITAAL is te danken aan de actieve en persoonlijke benadering van de mogelijke deelnemers. Tijdens het huisbezoek beantwoordt u vragen van de ouderen over het project. Daarnaast bespreekt u of men interesse heeft voor deelname.
Praktische info
We streven er naar dat per persoon ongeveer 30 adressen bezocht worden. Per uur kunt u ongeveer 9 adressen bezoeken. In het totaal bent u ongeveer 3 à 4 uur bezig met de huisbezoeken. Er zal een vergoeding van 25 euro in de vorm van een cadeaubon tegenover staan. Voordat u begint is er op maandagmiddag 5 oktober van 14.00-16.00 uur een korte training/voorlichting.

Coronaproof

Voor zowel de huisbezoeken als de fittest volgen we de richtlijnen van het RIVM.
Tijdens de training wordt hier uitgebreid aandacht aanbesteed.

Hebt u interesse om hierbij te helpen of hebt u nog vragen neem dan graag voor 24 september contact op met Lizzie Belt via 033-4225100 of lbelt@sro.nl. Dit kan op maandagmiddag, dinsdagochtend en donderdag de hele dag.