PicoPlan start met Vader en Zoon Weekenden in 2013. Unieke kans voor vaders en hun zonen om elkaar beter te leren kennen en de band te verstevigen.

Van 12 t/m 14 april organiseert PicoPlan een eerste Vader en Zoon weekend in de regio Amersfoort. In dit weekend staan de vaders en de zonen centraal en gaan ze een echt stoer mannen weekend beleven. Dit weekend is voor alle vaders met hun zonen van 8-12 jaar.

Tijdens het Vaders en Zonen weekend op camping De Zeven Linden in Baarn hebben we een fantastisch programma ontwikkeld. Het programma is vooral leuk om te doen voor vader én zoon. Echte jongensdingen doen en deze keer dus zonder vrouwen en meisjes. Eindelijk de tijd om alleen met je zoon te zijn en echt aandacht voor elkaar te hebben. Samen een hut bouwen of een vuurtje stoken, in bomen klimmen en moppen vertellen. Dit weekend is enorm geschikt om de band te versterken en ook om stil te staan bij die band. Hoe goed kennen vader en zoon elkaar eigenlijk? Wat weet zoonlief over het leven van pa? Weet pa waar zoon zich allemaal mee bezig houdt?  Tijdens het Vaders en Zonen weekend verzorgen we een heleboel ingrediënten om van alles mogelijk te maken. En omdat er meerdere vaders en zonen zijn, wordt het nog inspirerender en uitdagender en kan er een boeiende uitwisseling ontstaan.
PicoPlan organiseert al jarenlang uitjes voor bedrijven en particulieren met name in Amersfoort maar ook op andere plekken in Nederland. PicoPlan heeft standaard programma’s maar ook programma’s op maat zijn mogelijk. Inschrijven voor het Vader en Zoon weekend kan door je in te schrijven: http://www.picoplan.nl/index.php/vader-en-zoon-weekend


Meer informatie:
Jorien de Keijzer
033-4451533
jorien@picoplan.nl