Na overleg met een paar buurtbewoners in december is een voorstelgemaaokt om het speeltuintje aan de Narcisstraat groener te maken. De tekening van dit voorstel zie je hieronder. Op 11 maart is hierover een bijeenkomst. Heeft u vragen of wilt u een toelichting, komt u dan naar de bijeenkomst “Speeltuin Narcisstraat”.

Waar is de bijeenkomst?
De bijeenkomst wordt gehouden in de verkeerstuin op de wagenwerkplaats, op woensdagavond 11 maart 2020. De locatie is open van 19:00 uur tot 21:00 uur.

Het vergroenen van het gebied is belangrijk. Dit soort stukjes wijk zijn namelijk gevoelig voor de warme zomer periodes. In stenen kunnen geen dieren leven of planten groeien. Ook kan in de regenperiode’s hier nu geen water de grond in, wat er voor zorgt dat het riool overbelast wordt. Een aantal omwonende heeft daarom de gemeente gevraagd om de speelplek aan de Narcisstraat te vergroenen. Samen met een landschapsarchitect is er een schetsontwerp gemaakt. Het speeltoestel blijft staan, daarnaast worden er nieuwe bomen en houten speel toestellen aan toegevoegd.

Heb je vragen over deze bijeenkomst? Neem dan contact op met de heer Arthur Wopereis van de afdeling Leefomgeving. Hij is tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op telefoonnummer (033)4695043. U kunt hem ook een e-mail sturen: ABT.Wopereis@amersfoort.nl