ALMERE – De winter staat voor de deur, een goed moment om de kledingkast op te ruimen. Ook in Amersfoort heeft Zending over Grenzen een kledinginzamelpunt waar u tweedehands kleding en schoenen kunt brengen. Zo helpt u kansarme mensen in Oost-Europa.
Een warme winterjas, fleece trui en waterdichte schoenen. Voor ons in Nederland is het vaak zo vanzelfsprekend. Hoe anders is dat voor veel kansarme mensen in Oost-Europa. De winter heeft haar intrede gedaan, ook in Oost-Europa. De wind en sneeuw waait naar binnen door de vaak bouwvallige huisjes. Geld voor voedsel is er nauwelijks, laat staan voor warme dekens, kleding of hout om een kacheltje brandende te houden. Veel mensen voeren een dagelijkse strijd om te overleven.
Help mee! U kunt deze mensen in Oost-Europa helpen door uw kledingkast op te ruimen en de kleding langs te brengen bij het kledinginzamelpunt van Zending over Grenzen in Almere. U een opgeruimde kast, zij warme kleding. Door heel Nederland heen zijn er vrijwilligers die kleding inzamelen voor Zending over Grenzen.
Ook in Amersfoort is een inzamelpunt. Neem voor het adres contact op met de afdeling Hulpgoederen: 036 536 36 15 / info@zogzakelijk.nl.