De Emmauskerk in het Soesterkwartier organiseert op 10 maart een tweedehands kledingbeurs. De opbrengsten van deze beurs gaan naar de Kledingbank in Amersfoort.

Zoals bekend slaat de crisis ook toe in Amersfoort. Dat maakt steeds meer mensen deels afhankelijk van de Kledingbank. Om hen te ondersteunen wil de Emmauskerk actie voeren, samen met u!

Daarom organiseren we een kledingbeurs of een kledingfeest op zaterdag 10 maart van 11.00-16.00 uur. In diverse kerkzalen wordt tweedehands kleding verkocht. Hele speciale kledingstukken zullen worden geveild tijdens een modeshow. Ook zijn er handige mensen aanwezig die uw kleding kunnen repareren of ‘pimpen’.

Naast kledingverkoop zijn er ook accessoires te vinden, zoals tassen en sieraden.

Onder het genot van koffie of thee kunt u zo leuke aankopen doen voor een kleine prijs!

Zoals gezegd gaan de opbrengsten naar de Kledingbank Amersfoort. Wilt u meedoen? Verzamel dan al uw, nog draagbare kleding, bruikbare tassen en mooie kettingen, en breng dit naar de Emmauskerk. Inbrengen kan op zaterdag 4 februari van 11.30-13.30 uur.

Wilt u zelf uw kleding verkopen? Dat kan ook. Huur dan op 10 maart een tafel voor €7,50. Dan gaat de tafelhuur naar de Kledingbank, evenals de kleding die u niet verkocht heeft.

Dus noteer alvast in uw agenda:

*inleveren kleding op zaterdag 4 februari

*de kledingbeurs op zaterdag 10 maart

Voor reservering van een tafel kunt u zich aanmelden bij hellen.wielzen1@kpnmail.nl of christienvanark@gmail.com

Doe het snel want vol=vol!