Woensdagmiddag tijdens de jeugdvakantieweek is gereserveerd voor de kinderbingo. Gelukkig kwam deze binnen activiteit goed uit want net na het middaguur begon het sinds lange tijd te regenen, een win win situatie, buiten kon de regen goed gebruikt worden door de bloemen en planten, binnen werd er de bingo gespeeld. Zo langzaamaan druppelden de kinderen (en de iets oudere kinderen meest in de tweede jeugd) zo rond twee uur was de zaal lekker gevuld en nadat iedereen was voorzien van een hapje en een drankje kon de bingo beginnen. 

‘Bingo juf’ Anita heet iedereen welkom legde voor de zekerheid nog even uit hoe alles in zijn werk ging. In het begin kreeg Anita nog even van een Bingomaster in spé enige hulp waarna de vaart erin werd gezet. Al snel vielen de eerste prijzen en kwam het moeilijkste van deze bingo: welke prijs zal ik kiezen. De eerste helft zat er al snel op en in de pauze snel weer wat lekkers halen en op naar de tweede helft. ‘Bingo juf’ Anita kroop weer achter de bingomolen en de ballen konden weer rollen. Snel verdwenen de prijzen van de prijzentafel en vonden een nieuw thuis bij de vele prijswinnaars. Tegen het eind van de middag waren de bingokaartjes op evenals de prijzen en keerde iedereen huiswaarts, al dan niet nog even gespeeld te hebben in de speeltuin.

 

Morgen, donderdag, zijn er geen bijzondere activiteiten in de speeltuin, de aanloop voor vrijdag, de laatste officiële vakantiedag zijn er veel activiteiten te doen, te veel om op te noemen zien we jullie dan?

 

Verslag en foto’s: klik hier Ton Schimmel